Як стимулювати точку G у жінки

Як правильно стимулювати точку G у жінок?

Заповітну точку G недостатньо легко знайти. Щоб досягти справді потужного, сильного оргазму, з нею потрібно правильно попрацювати. Розроблено цілі методики стимуляції зони Графенберга, що відрізняються вихідними умовами.

Дивіться також: Що таке точка G у жінок?

Самостійна стимуляція точки G

Введіть вказівний палець у піхву і робіть їм своєрідні рухи, що «підзивають», торкаючись при цьому передньої стінки піхви на відстані приблизно 4-6 см від входу в нього. Сила та тривалість погладжувань та натискань залежить від ваших особистих уподобань та вашої індивідуальної сексуальної реакції. Не бійтеся експериментувати, це дозволить вам підібрати оптимальний варіант.

Не забувайте, що на чутливість точки G впливає ваш емоційний настрій та навіть загальний фізичний стан, а також овуляційний цикл. Тому не кидайте експерименти, доки не отримаєте необхідний результат.

Деякі, особливо активні в сексуальному плані, жінки навіть наважуються на унікальну медичну процедуру, покликану збільшити точку G. У зону точки вводиться спеціальний препарат, що надає їй обсягу. Розробники методики запевняють, що вона дозволяє посилити відчуття, інтенсивність та тривалість оргазму. Наводяться навіть статистичні дані, згідно з якими у 87% жінок, які пройшли подібну маніпуляцію, спостерігаються більш тривалі і яскраві оргазми. Втім, чи погоджуватися на цю медичну процедуру вирішувати лише вам.

Дивіться також: Чи існує точка G у жінок?

Стимуляція точки G партнером

Введіть пальці приблизно на 5-7 см усередину піхви партнерки і робіть ними плавні кругові рухи. Намагайтеся рівномірно натискати на всю зону, що масажується. Під час кругових рухів трохи натисніть до живота. Потім зупиніться, упріться кінчиками пальців в ту частину внутрішньої поверхні піхви, яка трохи виступає прямо під кісткою лобка, і здійснюйте натискання в напрямку живота. Таким чином, відбувається цілеспрямована стимуляція точки G.

Здійснюйте легкі, ледь помітні рухи пальцями, упершись ними в точку. Підходять невеликі кругові рухи чи рухи взад-вперед. Секс-віртуози взагалі поєднують ці два типи рухів.

Стимуляція точки G під час статевого акту

Стандартна місіонерська поза, коли жінка лежить на спині, не дозволяє чоловічому статевому органу належним чином контактувати з точкою Грефенберга. Найбільш підходяща є поза «наїзниці», коли жінка сидить на чоловікові обличчям до нього. При цьому партнерка може здійснювати такі рухи, які забезпечують необхідний тиск члена на передню стінку її піхви, тобто безпосередньо на ту зону, в якій знаходиться заповітна точка.

Можна поекспериментувати і з «входженням ззаду», при якому партнер знаходиться позаду партнерки. Деяким жінкам подобається в позиції лежачи класти ноги на плечі партнера. У такій позиції точка G та пеніс також відмінно контактують між собою.

Дивіться також: Історія відкриття точки G у жінок.

Стимуляція точки G за допомогою спеціальних іграшок

На сучасному ринку представлений величезний вибір різних пристосувань, головне завдання яких полягає в привнесенні різноманітності в статеве життя і посиленні інтенсивності сексуальних відчуттів. Особливе місце серед цього асортименту займають вібромасажери для стимуляції зони G.

Відмінною особливістю цих іграшок є їхня вигнута форма. При цьому вигин може бути ледве вираженим, і дуже відчутним. Існують вібромасажери завтовшки з олівець, і пристосування більших розмірів. Їхня довжина також істотно варіюється від моделі до моделі.

Рекомендується вибирати масажер з урахуванням індивідуальних фізіологічних особливостей жіночого тіла. При глибокому розташуванні точки G ефект принесе лише досить довгий пристрій. Якщо точка знаходиться неподалік входу в піхву, доцільніше придбати більш короткий пристрій.

Якщо точка G у жінки відрізняється підвищеною чутливістю, достатньо скористатися силіконовим або гелевим масажером з невеликим вигином. В іншому випадку слід віддати перевагу більш вигнутій моделі, виготовленій із пластику, металу, жорсткого латексу.

Дивіться також: Як знайти точку G у жінки.

Найдоцільніше вибирати вібромасажери з декількома ступенями вібрації, у тому числі з вібрацією пульсуючого типу. Для стимуляції точки G можна використовувати і пристрої з так званою ротацією, головки яких можуть виконувати обертальні рухи з регульованою швидкістю, кутом і глибиною.

Найголовніше, ніколи не варто забувати, що організм кожної жінки індивідуальний, і те, що підносить в негу блаженства одну жінку, не обов’язково викличе такі ж відчуття у іншої жінки. Експериментування — ось запорука успіху та по-справжньому насиченого статевого життя.

5/5 - (1 гол.)
AnsWiki
Додати коментар