Зі скількох років можна цілуватися в губи

Мені ще не має 17 років. Хлопець хотів мене поцілувати, але я відмовила, хоча сама хотіла. Але я досі не зрозумію чи правильно я зробила.

У кожної людини є свої унікальні почуття, емоції та досвід, і важливо пам’ятати, що не існує універсального віку, коли всі починають цілуватися в губи. Це індивідуальний вибір, який залежить від багатьох факторів, включаючи особистість, культуру, релігію та сімейне виховання.

Зі скількох років можна цілуватися в губи

Основне, що потрібно пам’ятати, це те, що ви повинні почуватися комфортно та готовими до свого першого поцілунку. Якщо ви відчуваєте себе під тиском або невпевнені, важливо слухати свої почуття та встановити чіткі межі. У вашому випадку, відмовившись від поцілунку, ви діяли згідно з власними почуттями та межами, і це свідчить про вашу самосвідомість та повагу до себе.

Оскільки ви ще не досягли 17 років, важливо розуміти, що ви знаходитеся в періоді розвитку, коли емоції та стосунки можуть бути складними та змінними. Це нормально, якщо ви все ще навчаєтеся розуміти свої бажання та почуття в контексті близькості з іншими людьми.

Якщо ви відчуваєте себе невпевнено або хочете краще зрозуміти свої почуття, може бути корисним поділитися цим з довіреною особою, такою як батько, родич або друг. Вони можуть забезпечити підтримку та поради, допомагаючи вам навчитися краще розуміти себе та насолоджуватися здоровими стосунками.

Запам’ятайте, що кожен розвивається та досліджує свій шлях у стосунках з власним темпом. Немає нічого поганого в тому, щоб бути обережним і брати на себе час, необхідний для зрозумілого та комфортного прийняття рішень щодо свого особистого життя.

5/5 - (1 гол.)
AnsWiki
Коментарі: 1
  1. діана

    дякую

Додати коментар