Хочу сексу в 10. Що робити?

Мені лише 10, а я хочу вже сексу, що мені робити? Чи варто цим займатися?

Кожна людина в різному віці починає цікавитися сексом та й інтерес цей різний. Когось тільки може цікавити, як відбувається сам процес, а хтось може маніакально шукати партнера, аби задовольнити свої потреби.підлітки тримаються за руки

Якщо ви відноситесь до 1 типу, то нічого страшного та неприроднього в цьому немає, а от якщо до 2, то ймовірно, вам потрібна допомога психотерапевта чи хоча б психолога. Адже думки й фантазії про секс — це не страшно у вашому віці, а от непереборне бажання сексу — не є нормою в 10 років, тому краще звернутися за консультацією!

Якщо ви боїтеся довірити комусь свою таємницю та сходити до лікаря, скористайтеся нашими порадами. Найперше, що потрібно зробити — відмовитися від порно, звісно, якщо ви його дивитесь. По друге, спробуйте відвернути свою увагу, знайти собі якесь заняття (хобі, спорт, йога), яке буде займати досить багато часу. Повірте, починати займатися сексом з 10 років — не варіант! Адже ж ви ще дитина і маєте цікавитися зовсім іншими речами, а для сексу у вас ще все життя попереду. Раннім початком статевого життя ви лише зіпсуєте собі здоров’я та психіку.

Читай також: «В скільки років дівчата хочуть сексу?»

Повірте, у житті є багато цікавих аспектів взаємодії чоловіків з жінками, крім сексу. Вам ще тільки належить познайомитися з ними в реальному житті. Звичайно, для сексу теж прийде свій час.

AnsWiki
Коментарі: 4
  1. Ірина

    Я хочу сексу в 10 років а хлопця не має

  2. Віталій

    Ірино в 10 зарано мне 13 і то в мене не було

  3. Писюн

    Я вже тут.

  4. діана

    мені теж 10 років. теж цього хотіла але я почала переставати цього хотіти після того як я переглянула цю відповідь

Додати коментар