Хочу сексу в 10. Що робити?

Мені лише 10, а я хочу вже сексу, що мені робити? Чи варто цим займатися?

Кожна людина в різному віці починає цікавитися сексом та й інтерес цей різний. Когось тільки може цікавити, як відбувається сам процес, а хтось може маніакально шукати партнера, аби задовольнити свої потреби.

підлітки тримаються за руки

Якщо ви відноситесь до 1 типу, то нічого страшного та неприроднього в цьому немає, а от якщо до 2, то ймовірно, вам потрібна допомога психотерапевта чи хоча б психолога. Адже думки й фантазії про секс — це не страшно у вашому віці, а от непереборне бажання сексу — не є нормою в 10 років, тому краще звернутися за консультацією!

Якщо ви боїтеся довірити комусь свою таємницю та сходити до лікаря, скористайтеся нашими порадами. Найперше, що потрібно зробити — відмовитися від порно, звісно, якщо ви його дивитесь. По друге, спробуйте відвернути свою увагу, знайти собі якесь заняття (хобі, спорт, йога), яке буде займати досить багато часу. Починати займатися сексом з 10 років — не варіант! Адже ж ви ще дитина і маєте цікавитися зовсім іншими речами, а для сексу у вас ще все життя попереду. Раннім початком статевого життя ви лише зіпсуєте собі здоров’я та психіку.

Читай також: «В скільки років дівчата хочуть сексу?»

У житті є багато цікавих аспектів взаємодії чоловіків з жінками, крім сексу. Вам ще тільки належить познайомитися з ними в реальному житті. Звичайно, для сексу теж прийде свій час.

5/5 - (1 гол.)
AnsWiki
Коментарі: 5
  1. Ірина

    Я хочу сексу в 10 років а хлопця не має

  2. Віталій

    Ірино в 10 зарано мне 13 і то в мене не було

  3. діана

    мені теж 10 років. теж цього хотіла але я почала переставати цього хотіти після того як я переглянула цю відповідь

  4. Катерина

    Мені 10 років а я вже не можу терпіти і дуже сильно хочу сексу

  5. Олег

    діти який секс ідіть спати до 16-18 забуть те що це таке

Додати коментар