В скільки років дівчата хочуть сексу?

Коли у дівчини виникає сексуальне бажання? Чи може бути так, що дівчина в 11 років вже хоче?

Питання про секс дуже актуальні зараз. Адже діти (підлітки) дуже швидко дозрівають і починають цікавитися сексом ледь не з 10 років. Напевно, всі знають, що дівчатка дозрівають швидше, тому сексом вони можуть займатися і в 13-14 років. Але чи потрібно це? В скільки років можна займатись сексом? Все це дуже важливі питання, які потрібно з’ясувати якомога раніше, щоб не допустити помилок.

В скільки років дівчата хочуть сексу?

Ранній секс може дуже негативно вплинути на все подальше статеве життя. Тому до цього питання потрібно підходити з дуже великою обережністю, адже, в першу чергу, це стосується вашого здоровʼя.

З якого ж віку дівчата починають хотіти сексу?

Неможливо однозначно відповісти на це запитання, адже кожна людина, дівчина, індивідуальна. Хтось хоче сексу вже в 11–12 років, а комусь і у 18 не хочеться. Але більшість дівчат стверджують, що початок сексуального бажання припадає на 12-річний вік. Тобто, у 12 років дівчатка вже осмислено бажають сексу. Дехто починає займатися мастурбацією, а дехто навіть вступає в статеві відносини. Вирішувати, звісно, потрібно самій дівчині, зваживши всі «за» та «проти». Якщо ж ви ще дуже юна, то краще порадьтеся з близькою вам людиною на цю тему. Це може бути мама або ж людина, якій ви довіряєте і знаєте, що вона бажає вам тільки добра.В скільки років дівчата хочуть сексу?

Якщо ж ви все-таки вирішили зайнятися сексом, то не забудьте про контрацептиви. Це захистить вас від небажаної вагітності та від захворювань, що передаються статевим шляхом. В такому ранньому віці єдиним контрацептивом буде презерватив, адже протизаплідні пігулки пити не можна.

Що говорять лікарі?

Лікарі одностайно стверджують, що займатися сексом потрібно не раніше 15-ти років. Краще, коли перший статевий досвід дівчата й хлопці отримають у віці 16-18 років. Саме у такому віці молоді люди дозрівають до сексу як фізіологічно, так і емоційно, що безперечно дуже важливо.

Якщо ж дівчині вже 18–19 років, а вона все ще не хоче сексу, то варто звернутись до лікаря, тому що можуть бути наявні певні проблеми зі здоровʼям. Адже відсутність сексу вже в такому віці негативно впливає на фізичне та психологічне здоровʼя.

Дізнайся, як зайнятись сексом перший раз, аби все пройшло добре і запам’яталось на все життя.

AnsWiki
Додати коментар