Як стимулювати точку G у чоловіків

Як правильно стимулювати передміхурову залозу у чоловіка?

У кожного чоловіка на відстані 4-5 см від отвору заднього проходу добре промацується простата або, як її поетично називали стародавні греки, друге серце чоловіка. Саме тут запускається весь процес збудження. Простата є дуже чутливим органом, який відповідає за виникнення оргазму. А сексологи стверджують, що безпосередньо вплив на неї, як і на жіночу точку G, приводить чоловіка до яскравого оргазму. Передміхурову залозу можна стимулювати двома різними методами.

Дивіться також: Що таке точка G у чоловіків?

Внутрішній масаж простати

Після виявлення у партнера твердого округлого горбка розміром із каштан або волоський горіх, спробуйте його акуратно помасажувати. Прислухайтеся до реакції чоловіка, виявляйте чутливість та увагу. Не натискайте із силою. Нехай амплітуда буде невеликою. Якщо ви бачите, що у чоловіка з’явилися не надто приємні відчуття, додайте ще змащення. Якщо ж він із задоволенням стогне, значить, ви рухаєтеся у правильному напрямку.

Найчастіше стимуляція відразу ж супроводжується ерекцією. Однак уперше вона може і не з’явитися одразу. Або дочекайтеся ерекції, або сприяйте її появі. Спробуйте одночасно пестити член і простату партнера. Маса задоволення йому гарантована. Можна впливати на пеніс вільною рукою або за достатньої гнучкості робити мінет.

Дивіться також: Чи існує точка G у чоловіків.

Якщо простата збільшилася і затверділа, знайте – наближається оргазм. Під час оргазму у ній відчуваються хвилеподібні конвульсії, якими супроводжується викидання сперми. Обітріть руки або зніміть рукавичку і полежіть поряд з коханим.

Якщо масаж простати, цієї чарівної точки G у чоловіків, обом сподобається, поекспериментуйте наступного разу зі спеціальними секс-іграшками, асортимент яких просто вражає своєю різноманітністю. При необхідності можна використовувати спеціальні пристрої медичного призначення.

Дивіться також: Історія відкриття точки G у чоловіків.

Зовнішня стимуляція простати

Якщо ваш партнер не в захваті від ідеї внутрішнього масажу передміхурової залози, не турбуйтеся — вихід є. Проведіть пальцем по його промежині у напрямку від мошонки назад. Зупиніться ближче до ануса. Масажуйте цю ділянку делікатними круговими рухами з легкими натисканнями.

Зовнішній масаж простати бажано комбінувати з мінетом чи погладжуванням яєчок. Вперше почніть саме з мінету. У такому разі чоловік просто не зможе вас зупинити, коли ви приступите до головного дійства.

Дивіться також: Як знайти точку G у чоловіка?

Наближення оргазму при зовнішньому масажі можна побачити по появі пульсації під пальцями. Вплив на простату викликає яскравий оргазм зі збільшеним напором сперми. Дозвольте чоловікові закінчити і зупиніться на кілька секунд. Потім продовжіть стимуляцію.

Масаж простати після оргазму забезпечує зменшення рефрактерної фази. І якщо зазвичай час відновлення становить 40-60 хвилин, то цьому випадку ерекція може з’явитися майже одночасно. Ваш чоловік зможе знову приступити до статевого акту та повторити його 2-3 рази поспіль. Нечуваний мультиоргазм йому забезпечений!

Не сумнівайтеся, партнер гідно оцінить ваші старання!

AnsWiki
Додати коментар