Історія відкриття точки G у чоловіків

Як знайшли точку G у чоловіків? Хто перший виявив цю зону?

Ще древні греки усвідомлювали всю значущість передміхурової залози. Вони навіть називали її другим серцем кожного чоловіка. У грецьких статуетках того часу простата зображена у вигляді окремої людини. І ця повага, поклоніння цілком зрозумілі. Неполадки з «другим серцем» надають практично миттєвий вплив на статеве життя чоловіка, зокрема, і все його життя в цілому.

Дивіться також: Що таке точка G у чоловіків?

Масаж простати в давнину і сьогодні

Масаж простати практикувався ще тисячоліття тому. Особливо поширений він був у східній культурі, що не дивно. Просто неможливо уявити володіння гаремом найкрасивіших жінок та відсутність здорової простати. Насамперед масаж простати використовували з метою посилення чоловічої потенції. Стан передміхурової залози кожного султана чи шаха контролював особистий лікар чи спеціально навчений чернець.

Дивіться також: Чи існує точка G у чоловіків.

Техніка масажу простати використовувалася та розвивалася протягом багатьох століть. Вона повністю довела свою ефективність. Тому вже наприкінці дев’ятнадцятого століття масаж передміхурової залози почав застосовуватися з лікувальною метою, про що збереглися документальні відомості. У тридцятих роках двадцятого століття цей вид масажу почав широко використовуватися в офіційній медицині для лікування хронічного простатиту і перетворився на практично звичайну маніпуляцію.

Дивіться також: Як знайти точку G у чоловіка?

Масаж простати та сексуальна революція

У сімдесяті роки того століття в західних країнах масаж простати, як медична процедура під час лікування простатиту, перестав практикуватися. Однак сексуальна революція, внаслідок якої секс став відкритою та невід’ємною частиною життя суспільства, призвела до нового витку у застосуванні масажу простати. У цей час виділилася ціла наука – сексологія, яка вивчає людську сексуальність, прояви статевого життя та пов’язані з ними явища.

Дивіться також: Як стимулювати точку G у чоловіків.

На тлі розвитку сексуальної культури дедалі більше представників обох статей виявляли зацікавленість у якомога глибшому дослідженні всіх аспектів статевих відносин, що призвело до повернення до давніх витоків. Масаж простати знову почали використовувати і молоді люди, які не бояться експериментів, і зрілі подружні пари, які бажають урізноманітнити своє сексуальне життя. На тлі ажіотажу, пов’язаного з відкриттям таємничої точки G у тілі жінки, сексологи дали ідентичну назву та передміхуровій залозі.

5/5 - (1 гол.)
AnsWiki
Додати коментар