Мені 17 років, я незаймана, але постійно хочу сексу, скажіть будь ласка, я німфоманка

Мені 17 з половиною років, я незаймана, але постійно хочу сексу. Я мастурбую більше 10 разів в день і готова переспати будь з ким, але моє виховання дає змогу тримати себе в руках. Скажіть будь ласка, я німфоманка і чи варто починати сексуальні стосунки у моєму віці?

Доброго дня. Я не розумію вашої занепокоєності та стурбованості, адже ви вже майже повнолітня особа, яка може сама вирішувати, що робити, а що ні. Переважна більшість людей вашого віку вже спробували статеві відносини. На скільки мені відомо, сексом не можна займатися десь до 15–16 років, а вам вже 17 та ще й з половиною.

Мені 17 років, я незаймана, але постійно хочу сексу, скажіть будь ласка, я німфоманка

З приводу того, що ви мастурбуєте 10, (а то й більше) разів на день варто сказати, що ви просто не вивільнили свій статевий потяг у звичайному сексі, саме тому ви надолужуєте це мастурбацією. Якщо у вас є хлопець, то зробіть цей крок. Звичайно, ні в якому разі не забувайте про контрацепцію. У вашому випадку, скоріш за все, — це будуть презервативи, адже навряд чи ви захочете приймати протизаплідні пігулки.

Чи німфоманка ви? Німфоманка — це жінка (дівчина), яка постійно шукає нових статевих зв’язків. Заради сексу вона готова на все. І, я впевнена, що виховання б не стало на заваді її пошуків. Психологи називають це хворобою, яка прирівнюється до алкоголізму чи наркоманії. Німфоманки можуть мати декілька партнерів одного дня. Лікарі кажуть, що німфоманія, в її основі, лежить приховане почуття провини.

Читайте також: «Скільки разів жінка може кінчити?»

Німфоманки не можуть приховувати чи подавляти свій статевий потяг, він з’являється незалежно від бажань жінки. І нагадує голод чи спрагу, які людям теж складно контролювати. Зробіть маленький експеримент, коли у вас знову з’явиться шалений статевий потяг — переведіть всі свої думки на щось інше, якщо вам це вдасться, то ви ніяка не німфоманка.

Мені 17 років, я незаймана, але постійно хочу сексу, скажіть будь ласка, я німфоманка

Скоріш за все, у вас здоровий сексуальний апетит, який не був втамований. І чим далі, тим більше сексуальної енергії накопичується у вас. Від гормонів нікуди не дітись, вони роблять свою справу, адже ви вже статево дозріла особа, яка може народжувати потомство. Тому рішення, звісно, приймати лише вам, зваживши всі за і проти, але пам’ятайте не варто знущатися зі свого організму, обмежуючи його в сексі.

Секс — це природно, не варто його боятися чи соромитися. Але займатися сексом потрібно лише з перевіреною людиною, в якої немає статевих захворювань, лише з презервативом та за взаємної згоди.

AnsWiki
Коментарі: 0
  1. Міша Бус

    Хотілось би зустріти таку дівчинку

Додати коментар