Чи можна завагітніти через рот (ковтнувши сперму)?

Знаю питання може здатися дурним, але я дійсно переживаю((

Напевно, питання незапланованої вагітності рано чи пізно хвилювало всіх жінок дітородного віку. Як відомо, навіть засоби контрацепції не можуть гарантувати 100% захисту. Питання «чи можна завагітніти через рот» може виникати у надто недосвідчених в інтимній сфері дівчат. Отож давайте з’ясуємо, чи існує такий ризик, аби це питання не турбувало вас.

Чи можна завагітніти через рот (ковтнувши сперму)?Чи можна завагітніти через рот (ковтнувши сперму)?

Одразу поспішаю заспокоїти вас — завагітніти через рот неможливо! Запліднення відбувається по такому ланцюжку: сперма потрапляє в піхву ⟶ шийку матки ⟶ матку ⟶ одну з фаллопієвих (маткових) труб, де сперматозоїд «зустрічається» з яйцеклітиною, після чого запліднена яйцеклітина рухається в матку. Так ось маткові труби ніякого сполучення з ротом та шлунком не мають. Тобто такий варіант запліднення фізіологічно неможливий.

Якщо ж відкинути знання про будову жіночого тіла і все одно припустити можливість вагітності, то тут виникає ще один нюанс. Думаю, ні для кого не секрет — все, що потрапляє до нас в рот надходить до шлунку, в якому дуже агресивне середовище. Соляна кислота, яка допомагає перетравлювати їжу, не залишила б сперматозоїдам жодного шансу на життя та запліднення.

З огляду на все вище сказане, з упевненістю можна стверджувати, що завагітніти, роблячи мінет і навіть ковтаючи сперму — неможливо!

Ризики мінету без контрацепції

Так, завагітніти через рот не можна, проте існують інші ризики орального сексу без контрацепції. Це всім відомі ЗПСШ (захворювання, що передаються статевим шляхом). Повірте, ці захворювання небезпечніші ніж незапланована вагітність, адже здатні зруйнувати людське здоров’я і навіть життя. Єдиним захистом від ЗПСШ є презерватив, адже він слугує своєрідним бар’єром між органами партнерів.

Висновки

Завагітніти через рот неможливо, адже травна система не має сполучення з органами, де відбувається запліднення.

Якщо ви займаєтеся оральним сексом з партнером, в чиєму здоров’ї ви не впевнені на 100%, використовуйте презерватив, адже існує ризик зараження ЗПСШ. Якщо ж ви абсолютно впевнені в своєму партнерові, то займатися оральним сексом можна й без презерватива.

5/5 - (4 гол.)
AnsWiki
Додати коментар