Як вибрати розмір презерватива?

Скажіть, будь ласка, як правильно вибрати розмір презерватива? Чи є якісь рекомендації?

Всі люди обожнюють секс. Це дуже важлива складова нашого життя. Від незапланованої вагітності та різних інфекцій нас рятують старі-добрі презервативи. І тут важливо правильно вибрати презервативи, особливо це стосується розміру.

Зрозуміло, якщо презерватив буде занадто великий, то він зісковзне від першого ж руху і не захистить вас. Якщо ж він буде занадто маленький, то ви взагалі не зможете його одягнути. А якщо навіть і одягнете, то існує дуже велика ймовірність того, що він розірветься в найбільш відповідальний момент. Аби уникнути всіх цих неприємностей, потрібно знати, який розмір презервативів потрібен саме вам.

Як вибрати розмір презерватива

Аби правильно вибрати розмір презерватива — потрібно виміряти свої принади (ширину і довжину). Звичайно, ви можете піти шляхом проб і помилок й купувати щораз нову упаковку. Але це займе багато часу і коштів, тому простіше виміряти, це займе всього кілька хвилин. Одразу потрібно сказати, що ширина (обхват) відіграє важливішу роль, ніж довжина, тому особливу увагу зверніть саме на це.Як вибрати розмір презерватива?

1. Ширина. Вимірювати ширину чоловічої гідності потрібно в ерегованому стані. Візьміть звичайний сантиметр і виміряйте обхват члена. Вимірювати радять в найширшому місці. Отриману цифру потрібно розділити на 2. Число, яке вийде після всіх цих маніпуляцій, і є вашим розміром. Варто зауважити, що результат потрібно вираховувати в міліметрах! Наприклад: 104 ÷ 2 = 52 мм.

На ринку Європи найбільш поширені розміри: 49 мм, 52 мм, 56 мм. З них найпопулярніший в Україні — 52-й розмір.

2. Довжина. Довжину члена також потрібно вимірювати в ерегованому стані. Міряти треба від основи члена і до самого кінчика голівки. Отримане число в сантиметрах також потрібно перевести в міліметри. Презервативи, що зараз представлені на ринку, в основному мають довжину 18–21 см (180–210 мм). 

Увага на упаковку

Як вибрати розмір презерватива?

Якщо ви правильно вирахували ширину (обхват) і довжину члена, то проблем з вибором розміру виникнути не повинно! Справа в тому, що на кожній упаковці презервативів (позаду) написані всі важливі дані саме про цей продукт, зокрема й розмір! Якщо бути абсолютно точним, то там написана ширина в мм і довжина також в мм. Просто уважно прочитайте інформацію і ви обов’язково знайдете зазначений розмір.

Нестандартний розмір

Якщо ви власник нестандартного розміру, то вам буде набагато складніше вибрати презерватив. Як говорилось вище, на нашому ринку представлені презервативи 49–56 розміру з відповідною довжиною. Тому чоловікам, що не вписуються в ці стандарти доведеться шукати презервативи або в сексшопах, або ж замовляти в інтернеті. Зараз є виробники (не відомі широкому загалові), які випускають саме презервативи нестандартних розмірів. Наприклад, «My size», в яких розмірна шкала становить 47–69 мм. Звісно, шукати презервативи по сексшопах чи замовляти в інтернеті трохи складніше, ніж просто купити в супермаркеті, але надійний захист однозначно того вартий. 

Висновок

Аби визначити, який розмір презервативів потрібен саме вам, визначте ширину і довжину своєї гідності, після чого просто знайдіть продукт, що підходить саме під ваші параметри.

5/5 - (1 гол.)
AnsWiki
Додати коментар