Скільки крові в збудженому члені?

Мене цікавить таке питання, скільки крові міститься в збудженому члені? Чи можливо взагалі це виміряти?

Як і в інших частинах тіла, кровопостачання статевого члена відбувається в результаті роботи серця. По артеріях свіжа кров надходить в область геніталій. Після засвоєння, розташованими тут тканинами, кисню і поживних речовин з артеріальної крові відпрацьована кров надходить у венозну систему.

У стані спокою тиск крові в статевому члені невисокий. При сексуальному збудженні кровообіг в пенісі посилюється іноді в 26 разів, в цьому випадку через нього проходить близько 4 ложки крові за хвилину. У цей момент кров накачується в член під значним тиском. Тільки в стані ерекції тиск крові в статевому члені можна порівняти з тиском в інших органах.Скільки крові в збудженому члені?

Наповнені кров’ю тканини починають здавлювати вени. Останні звужуються, але не перекриваються повністю, через член все ще проходить близько 12 мл крові за хвилину. Щоб підтримувати ерекцію на такому рівні, кров повинна надходити в статевий орган з колишньою швидкістю. Якщо ж крові надходить не достатньо, то ерекція поступово припиняється.

Скільки ж крові в збудженому члені?

Шляхом складних математичних підрахунків було з’ясовано, що в середньостатистичному (15–16 см) збудженому члені міститься приблизно 100 грамів крові. Варто сказати, що це приблизні підрахунки, адже зрозуміло, що розміри в усіх різні, а від цього і залежить необхідна кількість крові.

AnsWiki
Додати коментар