Як збудити хлопця поцілунком?

Чи можливо «завести» хлопця лише одним поцілунком? Якщо так, то як це зробити? Як цьому навчитися?

Завжди хочеться робити щось хороше і приємне коханій людині. Це стосується і кухні, і життя, і статевих відносин. Адже всім жінкам приємно, коли кавалер заводиться з пів обороту при торканні губ. Однак, щоб це дійсно відбувалося, потрібно знати деякі техніки поцілунку.Як збудити хлопця поцілунком?

Поцілунок — це не просто дотик губ. Чоловікам подобається, коли жінка ніжно і повільно цілує його вилиці, лоб, повіки, опускаючись повільно до шиї. Можна обережно посмоктувати і покусувати мочку вуха. Якщо у хлопця є в вусі пірсинг, можна пограти з ним язичком. Чоловіки «тануть», коли їм посмоктують і цілують пальці на руках. Це може збудити їх всього за кілька секунд.

Деякі хлопці люблять, коли жінка під час поцілунку запускає в їх волосся руку і трохи потягує його. Однак тягнути потрібно за основу волоса, біля голови, а не за кінчики.

Можна використовувати контрастні поцілунки. Слід чергувати пристрасні й глибокі поцілунки з ніжними і поверхневими. Можна таким чином дарувати своєму чоловікові м’які, вологі, ніжні поцілунки, ледь торкаючись до губ.

Жінки глибоко помиляються, думаючи, що чоловіки не терплять попередніх пестощів. Вони просто в захваті, коли дівчина починає доторкатися губами до різних ділянок тіла. Не можна забувати й про соски і груди чоловіків. Хлопцям подобаються ласки в цій області навіть більше, ніж дівчатам.

Погладжування, ніжні покусування, посмоктування — слід включати власну фантазію і користуватися всіма хитрощами. Область внутрішньої сторони стегна також вважається ерогенною зоною для хлопців. Чоловіки починають збуджуватись навіть від ніжного погладжування руками. Якщо ж використовувати губи, то він не зможе «стерпіти» і подарує палку ніч кохання.Як збудити хлопця поцілунком? 

Є величезна кількість різних технік поцілунків. Наприклад, вважають, що найерогенніше місце в роті — це піднебіння. Тому при поцілунку необхідно за допомогою язика стимулювати піднебіння хлопця. Слід злегка торкатися язичком піднебіння, проводити по ньому, доторкатися. 

Під час поцілунку можна з ніжністю потягнути нижню губу хлопця, акуратно затискаючи її між губ. Пестячи і цілуючи чоловіка, не потрібно нікуди поспішати. Варто наповнювати кожен дотик і кожен поцілунок ніжністю. 

Ще одна ерогенна зона у хлопців — це хребет. Тому під час поцілунків можна гладити рукою, проводити ніжно по хребцях, наче виконуючи легенький масаж. Також сильне збудження в чоловіка можна викликати, поцілувавши його в спину. Погодьтеся, досить приємно торкатися губами до міцної чоловічої спини. Слід повільно цілувати свого партнера в районі хребта й в правій та лівій частинах спини. Поступово слід опускатися вниз або ж підніматися до потилиці. Доторкатися можна розслабленим або ж навпаки напруженим язичком. Бажано чергувати різні дотики, щоб хлопець не відчув монотонності.

Живіт також вважається ерогенною зоною представників чоловічої статі. І це не дивує, тому що зона розташована біля найерогеннішої ділянки чоловічого тіла.

Ще одна дуже чутлива зона — це місце, що знаходиться між статевим органом і пупком. Особливу увагу необхідно приділяти цій ділянці чоловічого тіла безпосередньо перед заняттям сексом.

Деякі чоловіки збуджуються більше, якщо цілуються, не закриваючи очі. Вони люблять дивитися за реакцією своєї коханої. Правда, багатьом дівчатам це не до вподоби. Однак варто спробувати, поглянути в очі своєму коханому під час поцілунку. Такий контакт поглядів принесе йому більше задоволення.

Не можливо визначати для всіх чоловіків лише одну діючу техніку. Кожен хлопець любить щось своє. Саме тому необхідно завжди відстежувати реакцію чоловіка, помічати, що йому більше подобається, а що менше.Як збудити хлопця поцілунком?  

Наприклад, незважаючи на те, що вуха вважають ерогенною зоною, деякі чоловіки не терплять, коли до них торкаються. Це ж можна сказати і про ніс, тому завжди потрібен індивідуальний підхід. Особливо, коли відносини тільки починаються. Не слід думати, що все, що любив попередній чоловік, буде подобатися і цьому. У кожної людини свої звички і смаки й тіло кожного може по-різному реагувати на аналогічні дії.

Саме з цих причин слід бути уважною і не боятися експериментів. Якщо не спробувати той чи інший метод, тоді неможливо дізнатися, як зреагує на нього хлопець, сподобається йому чи ні.

Поцілунок є вельми приємною дією, яка завжди буде збуджувати чоловіків. Крім того, якщо хлопець дійсно відчуває симпатію, то у нього буде з’являтися фізичне напруження майже при кожному дотику губ. Через деякий час ви будете інстинктивно знати, як збудити свого хлопця всього за кілька секунд.

AnsWiki
Додати коментар