Хлопець не дзвонить. Що робити?

Познайомилася два дні назад з чудовим хлопцем, він обіцяв зателефонувати, взяв номер... але не дзвонить! Що робити?

Чому ж він не дзвонить? Адже обіцяв! Що робити? Багатьом знайоме тяжке очікування, коли кожен телефонний дзвінок викликає шалене серцебиття і душевне хвилювання, а потім досаду і розчарування, коли виявляється, що це не він.

І чим більше часу проходить в очікуванні дзвінка, тим менше залишається надії його дочекатися. Починають з’являтися неприємні нав’язливі думки: «Що ж я сказала або зробила не так, що відштовхнула його від себе? Може я недостатньо для нього красива? А що, якщо подзвонити під будь-яким приводом першою?

Хлопець не дзвонить. Що робити?

То яка ж може бути причина того, що він не дзвонить? Основних причин такої поведінки чоловіка може бути кілька.

Перша причина — чоловік цілком задоволений як самою жінкою, так і стосунками, але не надає черговим дзвінкам ніякого значення. Йому здається, що дзвонити потрібно по справі: запросити на побачення, повідомити якусь важливу новину, привітати зі святом. А просто так дзвонити, щоб «поговорити нема про що» більш властиво слабкій статі, ніж чоловікам, у яких розмова носить зазвичай вельми конкретний характер.

Читайте також: «Що не люблять хлопці в дівчатах?»

Зазвичай, якщо чоловік розмовляє по телефону довше 15 хвилин, значить на тому кінці дроту симпатична йому жінка, яку він просто боїться образити, першим перервавши бесіду. Тут, звичайно, все залежить від того, скільки часу вже немає дзвінка від чоловіка. Якщо після останньої зустрічі або спілкування по телефону пройшло не більше тижня, то, ймовірно, чоловік ще просто не встиг скучити або з якихось причин не зміг знайти часу для того, щоб запросити жінку на побачення. Але якщо дзвінка немає вже в близько двох тижнів, то причина, швидше за все, в іншому…

Також на початку відносин, деякі хлопці, особливо що володіють такими якостями характеру, як недовірливість і сором’язливість, можуть не дзвонити через страх виглядати нав’язливими і надокучливими. Вони також можуть побоюватися здатися жінці нудними і нецікавими співрозмовниками або зіпсувати позитивне враження про себе якимось невдало сказаним словом або фразою.

Хлопець не дзвонить. Що робити?

Хлопець може не дзвонити і через фінансові проблеми, які не дозволяють йому запросити жінку в пристойне місце і справити на неї враження щедрого і заможного кавалера. У такій ситуації чоловік може подзвонити не раніше, ніж отримає зарплату.
Зрештою, чоловік може довго не дзвонити з незалежних від нього самого об’єктивних причин: захворів, надмірно завантажений роботою, знаходиться поза зоною доступу мобільного зв’язку та ін. В цьому випадку, чоловік, швидше за все, подзвонить через деякий час, коли всі проблеми будуть позаду, і запросить на побачення.

Читайте також: «Кохання після 30. Чи реально це?»

Друга причина — невпевненість чоловіка в тому, що сама жінка налаштована на продовження відносин. Неправильно думати, що чоловіки легко сприймають відмову. Будь-кому з них досить неприємно виявити, що його дзвінком, м’яко кажучи, зовсім не раді. Тому, якщо жінка під час останньої розмови або при знайомстві повелася з холодком, ніби знехотя даючи номер телефону і погоджуючись «ще коли-небудь побачитися», чоловік може вирішити, що він не справив на жінку належного враження і дзвонити немає сенсу.

Хлопець не дзвонить. Що робити?

Третя причина — хлопець не бажає продовжувати розпочаті відносини. Ймовірно, що жінка виявилася не в його смаку або відштовхнула якимось вчинком, висловлюванням… Також може бути, що чоловік просто не вільний — має дружину, коханку, даму серця і не хоче ризикувати стабільністю відносин. Якщо чоловік не подзвонив після бурхливо проведеного романтичного вечора, можливо, серйозні та тривалі стосунки з жінкою просто не входять в його плани, а любовне побачення і було основною і кінцевою метою спілкування.

Хлопець не дзвонить. Що робити?

Четверта причина — досвідчені ловеласи, які добре знають жіночу психологію і діють за принципом «чим менше жінку ми любимо, тим більше подобаємося ми їй», спеціально і цілком обдумано тягнуть з дзвінком, щоб жінка сильніше скучила, а то і подзвонила перша. Такою поведінкою деякі чоловіки прив’язують до себе наївних жінок, підпорядковують їх собі, щоб потім успішно ними маніпулювати.

Хлопець не дзвонить. Що робити?

Що робити?

Якщо чоловік дуже сподобався, а терпляче чекати дзвінка немає більше сил, можна придумати якийсь відповідний привід і подзвонити першою. Це дасть можливість за інтонацією голосу чоловіка і за змістом розмови майже напевно визначити його настрій щодо продовження відносин. Але, якщо чоловік після дзвінка жінки знову не подзвонить протягом тривалого часу, значить він просто добре вихований і не хоче ображати жінку прямою відмовою.

Хлопець не дзвонить. Що робити?

Якщо виявиться, що чоловік не хоче з якої-небудь причини продовжувати відносини, не варто робити з цього трагедію, вирішувати, що «всі чоловіки — козли», або, заклопотано дивлячись в дзеркало, починати вишукувати недоліки у власній зовнішності. Любовні розчарування бувають навіть у найкрасивіших і успішних жінок. Потрібно щиро вірити в своє щастя і чекати його, тоді воно обов’язково прийде.

AnsWiki
Додати коментар