Як правильно надягти презерватив?

Як зробити це максимально швидко, щоб не виникло неприємної затримки під час сексу?

Презерватив — ефективний засіб контрацепції та профілактики інфекцій, що передаються статевим шляхом (сифіліс, гонорея, хламідіоз та ВІЛ). Це дійсно важлива та потрібна річ для безпечного сексу. Тому всі мають знати, як правильно надягати презерватив, аби він захистив вас від всіх можливих негативних наслідків.

Як правильно надягти презерватив?

Незважаючи на легкість цієї процедури, багато молодих людей, особливо підлітків, можуть розгубитися, адже в них сексуального досвіду не багато або й взагалі нема. Якщо вчасно не навчитися правильно надягати презерватив, то може сформуватись невпевненість перед сексуальним партнером. Аби уникнути подібної ситуації — потрібно навчитися правильно та швидко надягати презерватив.

Як правильно одягати презерватив?

Перш за все, перед початком статевого акту покладіть презерватив в зручне місце. Найоптимальніше покласти на тумбочку біля ліжка чи під подушкою. Головне, не розкривайте його до того моменту, поки він не знадобиться. Це велика помилка! Якщо презерватив надто довго лежить у відкритому вигляді, то він може втратити свої захисні властивості.

У момент попередніх ласк, коли ваш статевий член знаходиться у повністю ерегованому стані, потрібно сказати дівчині, що ви хочете одягнути презерватив. Оскільки він лежить поряд, то не потрібно буде витрачати дорогоцінний час на пошуки. Відкривати упаковку слід руками. 

Увага! Ні в якому разі не відкривайте презерватив ріжучими або колючими предметами, адже можна його пошкодити, відкривати зубами також не рекомендується. Відкривши презерватив, приберіть упаковку туди, де ви її взяли.Як правильно надягти презерватив?

Коли презерватив опиниться у вас в руках, саме час його правильно одягнути:  

  1. Затисніть двома пальцями повітряний резервуар презерватива (це виступ на його кінчику). Іншою рукою закотіть крайню плоть статевого члена, голівка повинна залишитися «голою». 
  2. Прикладіть презерватив до голівки члена і спробуйте розкотити презерватив. Якщо він добре розкочується, значить ви знайшли вірну сторону. Якщо ж презерватив застряє, потрібно змінити сторону і спробувати знов. 
  3. Розкотіть презерватив від голівки статевого члена до його основи.

Тепер ви готові до рішучих дій. Для остаточної впевненості — перегляньте наступне відео. Воно обовʼязково стане вам в пригоді.

Пам’ятайте. Презервативи захистять вас від статевих інфекцій і від незапланованої передчасної вагітності, тому не забувайте про нього.

AnsWiki
Додати коментар