Як швидко збудити дівчину?

Як збудити дівчину? Як зробити її готовою до дикого сексу?

Чимало чоловіків цікавиться тим, як збудити дівчину. Причому це стосується не тільки молодих малодосвідчених хлопців, а й чоловіків, які прожили не один рік в шлюбі. Як відомо, з плином часу у багатьох пар виникають проблеми інтимного характеру, коли «він хоче, а вона ні». На жаль, таке трапляється дуже часто, тому ми розглянемо це питання, з’ясуємо як збудити дівчину (жінку) поцілунками, пестощами, словами і не тільки.

Поради, які допоможуть збудити дівчину:

  • Жінки люблять вухами! Ця заяложена поколіннями істина завжди буде актуальна. Тому, перш ніж думати про секс, потрібно поговорити з дівчиною, зробити кілька ненав’язливих компліментів. Дуже важливо, щоб вони були щирими. Слухаючи обраницю, необхідно проявляти інтерес, а не байдуже підтакувати. Поступово, в процесі розмови, потрібно переходити в атаку. Подсядьте ближче, візьміть її за руку, ненав’язливо, наче випадково, доторкніться до її плеча, погладьте спину.
  • Дівчину можуть збудити і запахи. Але тут важливо дотримуватися два основних правила: подбати про бездоганну гігієну і не переборщити з парфумом. Можна взагалі обійтися без парфумерних шедеврів. Аби збудити дівчину запахом, досить прийняти душ з хорошим шампунем і гелем для душу, а після гоління намаститись кремом для гоління зі стійким чоловічим запахом.
  • Подражніть жінку. Не поспішайте і не подавайте виду, що вам хочеться чогось більшого. Продовжуйте говорити, можете навіть трохи відсісти подалі. Заборонений плід солодкий, і жінка на підсвідомому рівні буде думати, що ви її не хочете. «Як так? Руку погладив і пішов! Я ж така класна і сексуальна « — подумає вона. Посидівши на віддалі від жінки, встаньте. Приводом може стати похід на кухню, наприклад, за вином. Але не затримуйтеся надовго і, повернувшись, сідайте якомога ближче до обраниці. Якщо ви дійсно ходили за вином — налийте його в келихи. До речі, бажано вибирати червоне вино. Воно має особливі складові, які підвищують тонус і не тільки.Як швидко збудити дівчину?

Ерогенні зони жінки:

  • Шия, горло, ключиці і плечі
  • Ступні і щиколотки
  • Поперек (у напрямку до нижньої частини хребта)
  • Внутрішня сторона колін
  • Внутрішня поверхня стегон
  • Вуха
  • Внутрішня сторона руки

Дотики, погладжування, тактильні ласки — все це може збудити дівчину лише в тому випадку, якщо ви вже успішно задіяли перші три органи чуття: зір, нюх і слух. Оскільки саме дотик збуджує дівчину сильніше за все, важливо використовувати його поступово. Спочатку можна випадково, в процесі бесіди, накрити долонею її руку, злегка обійняти за плечі або талію. По її реакції ви відразу зрозумієте, як дівчина ставиться до більш тісного контакту. Якщо вона не чинить опір вашим дотикам, значить, вам вдалося, ви їй сподобалися, і вона готова перейти до більш інтимного спілкування.

Ну і, звичайно ж, смак. Зрозуміло, якщо ви збираєтеся збуджувати дівчину поцілунком, не варто перед зустріччю їсти гостру і пряну їжу, що залишає в роті неприємні запахи. Відштовхує жінок і сильний запах алкоголю, тому перед побаченням не налягайте на спиртне. А ось легкий смак хорошого вина або фруктів додасть вашому поцілунку особливий, пікантний смак, здатний збудити дівчину і запам’ятатися надовго.

Висновок

Як бачите, збудження дівчини (жінки) — це ціла наука, але тут немає нічого неможливого. Якщо ви будете одночасно впливати на всі п’ять органів чуття вашої обраниці, то питання «Як збудити дівчину» назавжди перестане вас хвилювати, бо всі ваші дії будуть спочатку націлені на перемогу.

1/5 - (3 гол.)
AnsWiki
Додати коментар