Чи буде кров після першого сексу?

Добрий день, скажіть, чи обов’язково після першого сексу у дівчини має бути кров? Мені 14 років і я планую зайнятися сексом зі своїм хлопцем, але дуже боюсь крові. Чи точно вона буде???

В суспільстві існує усталена думка, що після першого сексу у дівчини обов’язково має піти кров. Насправді ж це не обов’язково. Статистика стверджує, що кров’яні виділення після першого сексу бувають в кожної другої дівчини. Тобто можливість появи кров’яних виділень після першого статевого акту становить 50%.

Раніше вважалося, якщо немає крові після першого сексу, то дівчина вже мала статеві стосунки. Проте варто сказати, що це міф, який немає нічого спільного з реальністю. Справа в тому, що дівоча пліва, а по науковому — гімен, не закриває вхід у піхву, як ми це собі уявляємо. Дуже рідко трапляється таке, що гімен є суцільним і повністю закриває вхід у піхву. В такому випадку хірургічним шляхом проводиться розкриття піхвового отвору. Це робиться для того, аби у дівчини могла безпроблемно проходити менструація.

А от в більшості випадків дівоча пліва частково закриває вхід в піхву, тому при першому статевому акті нічого не рветься. Варто сказати, що в усіх дівчат гімен має різну еластичність, тому в когось він просто розтягується, а в когось може й взагалі залишитись без змін.

Чому може бути кров?Чи буде кров після першого сексу?

Зазвичай, кров під час першого статевого акту з’являється, якщо у дівчини немає достатньої змазки. Коли дівчина не достатньо збуджена, а хлопець надто активний або навіть грубий, то може виникнути така ситуація.

Якщо ж обоє партнерів достатньо збуджені, то в них виділяється змазка, яка робить статевий акт приємним і виключає будь-які болісні відчуття. До того ж, якщо дівчина відчуває збудження, то вона розслабляється, що також позитивно впливає на секс і виключає можливість пошкодження, а відповідно і кров’яних виділень.

Чи буде боляче перший раз?

Знову ж таки, все залежить від настрою та ступеня збудження обох партнерів. Якщо обоє хочуть одного й того ж, а хлопець буде ніжним, то болісних відчуттів бути не повинно. Може бути незначний дискомфорт при найпершому контакті. Досить великий відсоток жінок отримують оргазм вже під час першого сексу, хоча все-таки більшість — ні.

Якщо ж у вас під час першого сексу виникають серйозні больові відчуття — варто припинити статевий акт. Спробуйте трішки згодом, можливо, вам потрібно ще трохи часу, аби підготуватися до цього відповідального кроку. Дізнайся, які способи допоможуть знеболити перший секс.

Коли варто звернутися до лікаря?

До лікаря потрібно звернутися, якщо після статевого акту у вас почалися досить рясні кров’яні виділення. Не декілька крапель, як це зазвичай буває при втраті цноти, а досить багато, ніби при місячних. В такому випадку консультація лікаря точно не завадить.

AnsWiki
Додати коментар