Чи жива королева Єлизавета ll та скільки її років?

Мене цікавить чи жива вона. та її історія. А також правда що вона рептилоїд?

Королева Єлизавета II померла 8 вересня 2022 року. На момент своєї смерті їй було 96 років. Її правління було найтривалішим у історії Великобританії, тривало понад 70 років з 1952 року.

Єлизавета II народилася 21 квітня 1926 року в Лондоні. Вона була старшою донькою Герцога і Герцогині Йоркських, які пізніше стали королем Георгом VI та королевою Єлизаветою (відомою також як королева-мати). Її дитинство пройшло під знаком навчання вдома під керівництвом гувернанток і приватних вчителів, а також публічних виступів і подорожей з батьками.

Elizabeth ll

Після абдикації свого дядька, Едварда VIII, її батько став королем, а Єлизавета стала спадкоємицею престолу. Вона вийшла заміж за Філіпа Маунтбеттена, герцога Единбурзького, у 1947 році, і у них народилося четверо дітей: Чарльз, принц Уельський, принцеса Анна, принц Ендрю, герцог Йоркський, і принц Едвард, граф Вессекський.

Вона стала королевою у 1952 році після смерті свого батька, Георга VI. Її коронація у 1953 році була першою коронацією, яку транслювали по телебаченню. Протягом свого довгого правління, Єлизавета II стала символом стабільності і непорушності традицій, водночас адаптуючись до змін у британському суспільстві та у світі загалом.

Вона була свідком і учасником значних історичних подій, включаючи деколонізацію Африки, вступ Великобританії до Європейського Союзу і вихід з нього, а також численні політичні та соціальні зміни у самій Великобританії. Її панування також включало численні міжнародні тури та державні візити, що сприяли зміцненню відносин між країнами.

Її смерть поклала край ері, що тривала понад сім десятиліть, і почала новий розділ в історії британської монархії під правлінням її сина, Чарльза III.

Щодо теорій про рептилоїдів, це частина конспірологічних теорій, які стверджують, що високопоставлені члени суспільства, включаючи деяких членів королівських сімей, є прихованими інопланетянами або мають надприродні здібності. Не існує жодних доказів на підтримку цих теорій, і вона на сьогоднішній день вважається навіть не теорією а просто інтернет-мемом.

4/5 - (1 гол.)
AnsWiki
Коментарі: 1
  1. діана

    дякую

Додати коментар