Хто така Яніна Андреєва

В серіалі «Школа» був такий собі персонаж — вчителька Катерина Анатоліївна. Вона ще була матір'ю Вероніки. Нещодавно побачила цю акторку ведучою новин на телебаченні. Цікаво, чим ще займається ця людина.

Яніна (Яна) Андреєва — українська актриса радіо- та телеведуча. У серіалі «Школа» грає «Катерину Анатоліївну» — вчительку економіки та матір проблемного підлітка «Вероніки». Цікаво, що в реальному житті (як і в серіалі) Яна теж вважає себе «поганою матір’ю» для власної маленької доньки. Тому цю роль вона дійсно відчула.

Хто така Яніна Андреєва 

Дитинство акторки пройшло на території України та Казахстану. За свої шкільні роки Яніна змінила 4 школи, тому вона, як ніхто, розуміє, як живеться новачкам в  «Школі». Актриса зізнається, що в школі вчилась на «2» і «3». Але мала тверду п’ятірку з літератури. Яна не раз чула: «Андрєєва, що ж з тебе вийде??» Але, як бачите, актриса проклала собі шлях до успішності.

Яніна Андрєєва досить відома ведуча на українському телебаченні. Працювала ведучою на каналі 2+2, вела передачу «ДжеДаі». Встигла Андрєєва попрацювати й на відомому українському телеканалі СТБ, а саме вела новини «Вікна». На телеканалі «Сіті» була ведучою економічних новин.

Також Яна працювала протягом двох років радіоведучою на «Нашому радіо». Проте звільнилася, тому що зрозуміла: «що цю грань вже переросла, хотілося рухатися далі, щось нове для себе знайти. Просто радіо, в моєму житті, останнім часом, якось багато стало. Стало нудно».

Хто така Яніна Андреєва 

До зйомок в серіалі «Школа» актриса знімалась в мелодраматичних серіалах, виконала 10 епізодичних ролей. Зокрема, в серіалі «Ангел-охоронець», «Єфросинія», «Ключі від серця», «Сестри по крові».

Роль «Катерини Анатоліївни» в серіалі «Школа» акторка називає поки що головною в своєму житті. Адже саме ця роль принесла їй популярність. Зірку впізнають на вулицях, з чого вона дуже тішиться. Тому що все життя Яна мріяла бути саме  актрисою, а не телеведучою. Виконувати головні ролі в кіно, саме акторська гра її вабить найбільше. При цьому зізнається, що найбільше б хотіла зіграти саму себе і говорить, що в такому випадку: «кінокомедія з драматичним присмаком гарантована».

В житті акторка характеризує себе, як веселу, відкриту і завжди усміхнену людину.

AnsWiki
Додати коментар