Чи можна ковтати сперму? Шкода та користь.

Коли роблю хлопцеві мінет, він просить, щоб я ковтала сперму! Чи можна взагалі це робити? Це не шкідливо?

Цим питанням, мабуть, цікавиться кожна представниця прекрасної статі, оскільки чоловіки дійсно дуже люблять, щоби жінка ковтала їх сперму під час орального сексу. Так ось давайте з’ясуємо, чи можна ковтати сперму, чи корисна вона, а чи взагалі приносить шкоду жіночому організму. З усіма питаннями розберемося по порядку.Чи можна ковтати сперму? Шкода та користь.

Чи можна жінці ковтати сперму?

Статистика твердить, що практично 100% чоловіків обожнюють, коли жінка ковтає сперму після мінету. А от жінки, звісно, не в такому захваті від цього, проте є й поціновувачки. В переважній більшості жінки відмовляються ковтати сперму через її смак. Багатьом вона нагадує смак шмарклів, що звичайно викликає огиду. Деякі ж стверджують, що чоловіча сперма має горіховий присмак і досить непогана на смак. Як би там не було, а смак сперми залежить і від раціону харчування чоловіка. Споживаючи певний ряд продуктів, можна значно покращити її смак, що, безумовно, потішить партнерку.

Аби з’ясувати, чи можна ковтати жінці сперму, варто дослідити склад цього продукту. 

Чоловіча сперма складається з таких компонентів: 

  • Антитіла (відповідно до групи крові);Чи можна ковтати сперму? Шкода та користь. 
  • Вода; 
  • Холестерин;
  • Холін;
  • Білок;
  • Аскорбінова кислота;
  • Лимонна кислота;
  • Молочна кислота;
  • Амінокислоти;
  • Вітаміни групи В;
  • Фруктоза;
  • Сечовина;
  • Сперматозоїди.

І це не повний перелік компонентів, адже їх там ще велика кількість, проте основні з них наведено. Так ось, якщо подивитися на склад сперми, то можна побачити, що всі її компоненти «їстівні» і не повинні завдати шкоди людському організму. Ба навпаки позитивно впливають на організм людини.

Різноманітні медичні дослідження підтверджують, що ковтати чоловічу сперму можна, ніякої шкоди та небезпеки для здоров’я вона не несе. Проте чи все так однозначно?

Користь та шкода сперми для жіночого організму

Користь. В інтернеті можна зустріти багато інформації про те, що сперма корисна і що її потрібно вживати мало не щодня, аби виглядати молодо і почуватися добре. Якщо подивитися на склад, то там дійсно лише корисні речовини, які ніякої шкоди не нанесуть. Проте не можна й не зауважити те, що кількість однієї порції сперми складає всього 2–6 мл. А це означає, що аби все, що входить до складу сперми, мало позитивний вплив на жіночий організм, сперму потрібно ковтати щодня, а може й не один раз на день. Існує думка, що користі від порції сперми так само, як від звичайного курячого яйця. Тому вибір за вами.

Шкода. Небезпеку для організму жінки сперма може нести, якщо у чоловіка є ЗПСШ (захворювання, що передаються статевим шляхом). Більшість думає, що заразитися цими хворобами під час орального сексу неможливо, проте, на жаль, це не так. Багатьма венеричними хворобами можна заразитися при оральному сексі. Тому, якщо ви не впевнені на всі 100% у своєму партнері, краще цього взагалі не робити, або хоча б використовувати презерватив.Чи можна ковтати сперму? Шкода та користь.  

Справа в тому, що слизова ротової порожнини дуже тонка та рясно забезпечена судинами і на ній завжди присутні мікропошкодження, які людина не відчуває. Саме через них і може відбутися зараження.

Особливо небезпечно, якщо в ротовій порожнині або верхніх дихальних шляхах присутній активний запальний процес. Тоді ризик заразитися підвищується в рази.

Також шкідливою сперма буде для жінок, які мають білкову непереносимість. Оскільки у спермі є досить велика кількість білка, це може негативно позначитися на їх здоров’ї. Існує ризик розвитку серйозних алергічних реакцій.

Психологічний аспект

Не можна оминути психологічну та емоційну готовність жінки ковтати сперму. Якщо для неї це вкрай неприємно, якщо це викликає огиду та блювотний рефлекс, то робити цього не варто. Ніякі стосунки не повинні принижувати гідність ні одного з партнерів.

Якщо жінка буде «через силу» ковтати сперму, аби доставити задоволення партнерові, а сама при цьому буде нещасною, то це завдасть лише шкоди її здоров’ю.

Проте багато жінок стверджують, що якщо в цій справі багато практикуватися, то можна звикнути і цей процес вже не викликатиме такої огиди. Якщо ви дійсно кохаєте свого партнера, а він вас, то можна й постаратися.

Висновки

Отже, ковтати чи не ковтати сперму свого партнера — вирішувати лише вам. Ми з’ясували, що, за умови відсутності захворювань у чоловіка, вона не шкідлива для жінки. Проте й користі від неї також не надто багато, якщо ви не харчуєтеся нею. До переваг ковтання сперми можна віднести й те, що ваш коханий буде на сьомому небі від щастя, якщо ви так порадуєте його.

5/5 - (1 гол.)
AnsWiki
Коментарі: 7
  1. Масяня

    мій хлопець мене змушує ковтати сперма, але я цього не хочу. Що робити? Ми разом рік і 7 місяців

  2. Євген

    якщо не хочеш, то не ковтай! але йому це було б дуже приємно, повір

  3. Кеті

    А я ковтаю і не бачу в цьому нічого гидкого, хлопець теж робить мені приємно

  4. Анонім

    Не ковтати. Якщо змушує то не любить. Нічого насилу

  5. Анонім

    Щиро поговорити з ним я встановити рамки в статевому плані що ти і що він 100% робити не буде, а що 50/50, а що залюбки і все .

  6. Анонім

    Для чоловіків це так важливо?

  7. Анонім

    Взагалі-то ні. Можна раз спробувати, якщо він побачить, що партнерці не подобається, він не буде надто наполягати. Я так вважаю.

Додати коментар