Хлопець хоче сексу, а я не готова. Що робити?

Мій хлопець давно і дуже наполегливо натякає, що хоче сексу. Але я незаймана і ще не готова до цього(( Що робити? Як змусити його почекати, але щоб він не ображався?

Секс, без сумніву, відіграє дуже важливу роль в житті закоханої пари. Він корисний не лише для фізичного здоров’я партнерів, але й для психологічного також. Завдяки інтимній близькості люди краще пізнають одне одного, більше довіряють та почувають себе впевненіше. Проте все це так, якщо обоє партнерів готові до цього і прагнуть одного й того ж.

Якщо ж один з партнерів, зазвичай це дівчина, не готовий, то в стосунках може з’явитися певне відчуження, або навіть сварки. Варто сказати, що хлопці в таких ситуаціях можуть поводити себе досить нетерпляче, а подекуди навіть грубо та агресивно. Їх можна зрозуміти, адже це відбувається через незбалансований гормональний фон, який є наслідком довгого утримання від сексу.Хлопець хоче сексу, а я не готова. Що робити?

Проте, як би там не було, сексом варто займатися лише при обопільній згоді. Якщо ж ви ще не готові, а ваш хлопець наполягає на інтимній близькості, варто з ним серйозно поговорити про це. Потрібно чітко сказати свою позицію і що ви не плануєте змінювати її найближчим часом.

Якщо хлопець не готовий чекати, це означає, що він не надто серйозно до вас ставиться. Звісно, якщо ви зустрічаєтеся вже досить довго і досі не мали статевих стосунків, то хлопець може через це істотно нервувати. Зрозумійте, жінкам набагато простіше терпіти відсутність сексу, ніж чоловікам — це фізіологічно обумовлені речі.

Потрібно детально розібратися в собі і з’ясувати, чому саме ви ще не готова до інтимної близькості. Можливо, проблема криється в страху, що перший раз буде дуже боляче. Якщо так, то вам буде цікаво почитати, як знеболити перший секс, аби він приніс задоволення, а не біль.

Інколи проблема криється в психологічному страху та неготовності розстатися зі своєю цнотою. В такому випадку варто враховувати вік. Якщо вам вже більше 18, а ви й досі не готова, то варто більш детально на цьому зосередитися і, можливо, поговорити з психологом, аби виявити причину. Справа в тому, що секс важливий та корисний для жіночого здоров’я і його відсутність негативно позначається на організмі жінки.Хлопець хоче сексу, а я не готова. Що робити? 

Нестача сексу у жінок може викликати    

  1. Погіршення стану імунної системи;
  2. Погіршення самооцінки;
  3. Підвищення рівня стресу;
  4. Проблеми зі збудженням;
  5. Зниження лібідо;
  6. Гінекологічні проблеми;
  7. Гормональний дисбаланс;
  8. Хвороби серця та судин;
  9. Безсоння;
  10. Передчасне старіння організму;
  11. Підвищення ризику зайвої ваги.

Як бачите, негативних наслідків утримання від сексу досить-таки багато. Варто зважити всі «за» та проти» і прийняти правильне для обох рішення.

Що варто сказати хлопцеві, якщо ви не готові?

  1. Потрібно сказати про свої почуття до нього. Якщо він буде впевнений в тому, що ви його щиро кохаєте, то чекатиме вашої готовності. Звісно ж, якщо ці почуття взаємні.
  2. Пояснити причину, чому ви не готові до сексу. Якщо ви відшукали в собі причину неготовності — поділіться нею з партнером. Так йому буде легше й простіше зрозуміти вас і підтримати у вашому рішенні. Більшість чоловіків люблять конкретику в стосунках, тому, повірте, таким чином ви суттєво полегшите йому життя.
  3. Було би добре сказати хоч приблизно, коли ви будете готові. Зрозуміло, що ви самі не можете цього знати напевно, але постаратися варто. Так вашому партнерові буде легше «переживати» часи відсутності інтимної близькості. Це не повинен бути конкретний час, але орієнтир дати варто.

Поради

  • Якщо хлопець каже вам: «Якби ти любила мене, ми б вже зайнялися сексом», «Значить, ти мене не любиш»…, то з ним не варто продовжувати стосунки. Справа в тому, що, швидше за все, цей хлопець зовсім не поважає вас і вашу думку, а думає лише про свої потреби. Запитайте себе: чи по дорозі вам з такою людиною?…
  • Не варто займатися сексом лише через те, що ви боїтеся втратити свого хлопця. Часто-густо буває таке, що дівчина погоджується на інтимні стосунки, адже боїться розриву. Зрозумійте, не варто жертвувати своїми принципами та переконаннями заради людини, в якій ви не впевнені на всі 100%.

Висновки

Підсумовуючи все вище сказане, з упевненістю можна сказати, що секс важливий і корисний, але лише за умови обопільної згоди. Якщо ви не готові до статевих стосунків — розберіться в собі, з’ясуйте причину і поговоріть зі своїм партнером. Якщо причина серйозна, а партнер не хоче чекати вас, то не варто продовжувати такі стосунки!

5/5 - (1 гол.)
AnsWiki
Додати коментар