Види чоловічого оргазму

Підкажіть, будь ласка, які є види чоловічого оргазму, окрім звичного вагінального?

Існує кілька видів чоловічого оргазму:

Види чоловічого оргазму

  • Фізичний

До фізичного сексу можна віднести всі види впливу на чоловічі геніталії за допомогою прямого впливу на них. Мабуть, найпоширеніший спосіб отримання оргазму, яким користується найбільша частина чоловіків.

  • Моносекс

Моносекс- це мастурбація або як ще раніше називали — онанізм. Існує неміряна кількість способів втихомирювати свою плоть за допомогою впливу на неї всім чим завгодно, але найбільш поширеною і по сей день, є ручна мастурбація. В цьому випадку задоволення і оргазм досягаються шляхом енергійних рухів рукою в області статевого члена.

Одним з видів моносекс є фроттаж, коли збудження і задоволення досягається шляхом тертя об різні предмети або тіло партнера.

  • Гетеросекс

Це будь-які види маніпуляцій зі статевими органами, які здійснює представник, в цьому випадку представниця протилежної статі.

  • Оральний

Оральні ласки, проводяться за допомогою ласк пеніса губами і язиком партнерки. Мінет буває поверхневими, середніми і глибинними, в залежності від глибини проникнення члена. Саме виходячи з цього і варіюється якість одержуваного задоволення. Чим глибше пеніс проникає в горло партнерки, тим швидше настає оргазм і тим яскравіше його забарвлення.

  • Вагінальний

Найпоширеніший вид чоловічого. Досягається шляхом фрікцій, коли пеніс знаходиться всередині вагіни. Чим щільніший жіночий статевий орган, тим швидше настає оргазм і якість його при цьому вища. Відсутність щільності навпаки знижує відчуття, і сам оргазм настає не так скоро.

  • Анальний

Щільність охоплення анусом дозволяє настільки стискувати пеніс під час акту, що оргазм настає дуже швидко.

  • Механосекс

До механічного сексу можна віднести будь-які пристосування, завдяки яким чоловік може досягти оргазму.

  • Психічний

Психічний оргазм це той, який викликається не за допомогою стандартних контактів, а безпосередньо самим мозком.

  • Масаж простати

Масаж простати, це завуальований анальний секс для гетеросексуалів. Такий масаж, перш за все, пов’язаний з лікувальною метою. Завдяки тому, що через анус можна натиснути на цей життєво важливий для сексу орган, можна видавити з нього залишки застояного секрету і активувати залозу по новому. Побічний ефект такого лікування справжнісінький оргазм, який провоковується зсередини. Він дещо інший, ніж зазвичай, але завдяки своїй тривалості багатьом чоловікам він подобається. У гомосексуальному середовищі подібна процедура проводиться пенісом партнера.

  • Уретральний

Збудження досягається за рахунок подразнення уретри за допомогою будь-яких предметів. В результаті уретрального впливу задіюється внутрішня частина уретри, що призводить до швидкого збудження і потужного оргазму.

AnsWiki
Додати коментар