Хлопець Лами. Вік?

Хтось знає, скільки років новому коханню співачки Лами? Він наче ще зовсім юний.

У співачки Лами дійсно з’явилось нове кохання. Хлопець працює фінансистом і він дійсно ще дуже молодий, йому 24. Ламі ж вже 40, але виглядає вона дуже добре і говорить, що не відчуває себе на свій вік. Різниця у віці складає 16 років.

Хлопець Лами. Вік?

Ось що говорить сама співачка:
«Йому 24 роки, але я не спеціалізуюся, воно стається само собою, тому що мій фізичний вік не співпадає з психологічним станом. Молоді хлопці самі з’являються в моєму житті. Це, по-перше, енергетика, яка стимулює до натхнення, до написання пісень, це мотивація гарно виглядати. Хлопці взагалі не розуміють, скільки мені років і я себе взагалі не відношу до свого віку. Тому воно в мене само собою виходить.

Я себе абсолютно не ототожнюю з тими часами, я розвиваюся духовно, творчо, взагалі у всіх напрямках. Іноді люд собі можуть подумати, що це є альфонс, в такому випадку, що це може бути мамин синочок, чи ще з якимись психічними відхиленнями. Але мова про це абсолютно не йде. І він, можна сказати, в своєму світосприйнятті старший. Думає, як на 30, а може, і на 40 років. Людина дуже відповідальна, яка може забезпечити. З якою ти себе відчуваєш, як за стіною».

AnsWiki
Додати коментар