Хто такий Олександр Петренко

В серіалі «Школа», що йшов на каналі 1+1 був Паша — «найпопулярніший хлопець на селі» :) Звідки він узявся (маю на увазі актор), чим він займається крім акторської діяльності?

Олександр Петренко — молодий український актор. В серіалі «Школа» зіграв найпопулярнішого хлопця в школі «Пашу». Цікаво, що в серіал він потрапив майже випадково – продюсери просто обрали його фото в соціальній мережі.

Хто такий Олександр Петренко

Актор ще дуже молодий (він народився у 1996 році) і поки що роль в серіалі «Школа» — найвизначніша подія в його акторській кар’єрі. Він живе в Києві вже шість років, відколи переїхав із Переяслава-Хмельницького. Нині Олександр закінчує Університет Культури, де вчиться на телеведучого.

Десь класу до 9-го я мав бути юристом, а я сам взагалі з сім’ї військових, і тато мій був категорично проти якоїсь акторської кар’єри.

Варто сказати, що про діяльність актора відомо мало. Але, якщо переглянути його фото в соціальних мережах, то видно, що він працює не тільки актором, а й моделлю. Хобі Олександра – танці та спорт.

Олександр Петренко був доволі успішним відеоблогером. Хлопець знімав відео про те, як знайомитися з дівчатами, та на інші актуальні для підлітків теми. Цікаво, що при цьому він запевняв, що ніколи не мав тривалих стосунків.

В реальному житті він зустрічався з Єлизаветою Василенко, «Лолою» з серіалу «Школа». Вони неодноразово демонстрували свої почуття прихильникам серіалу, проте після святкування Дня усіх закоханих у 2018 році, пара розпалася. Ймовірно їхні почуття не витримали випробовування відстанню, адже Єлизавета живе в Дніпрі, а Олександр у Києві.

Актор говорить, що грати роль «Паші» йому було не складно, адже він сам зовсім нещодавно був школярем. У молодших класах він займався спортом і оцінками не переймався, а у старших перейшов у філологічний клас і склав ЗНО на відмінно.

AnsWiki
Додати коментар