Хто така Єлизавета Василенко

Хто така Єлизавета Василенко? Чим вона займається, яке має хобі? Чи є у Єлизавети хлопець, як вона ставиться до серйозних відносин?

Єлизавета Василенко – українська акторка, модель. В серіалі «Школа» зіграла одну з головних ролей, роль наймоднішої та найкрасивішої дівчини-блогера в школі — Лоли.

Хто така Єлизавета Василенко

Єлизавета народилася у 1999 році, жила в Дніпрі. Її зріст – 170 см, вага – 45 кг. У школі Ліза була відмінницею лише у молодших класах – потім набиратися розуму їй стало не цікаво. У 15 років захопилася косплеєм. Модельною кар’єрою вона почала займатися з 2014 року. Їздила на зйомки в Японію, Китай, Корею. В 2017 отримала головну роль в серіалі «Школа». Про те, що стане телезіркою, вона навіть не сподівалася. В серіал потрапила без кастингу – продюсери вибрали її по світлинах у соцмережі. Серед цікавих фактів про Лізу можна згадати те, що на її тілі є татуювання оленятка Бембі і напис «Stay weird» (залишайся дивною). Єлизавета не дотримується ніяких дієт – любить м’ясо і фаст-фуд. Мріє виїхати на постійне проживання в США. Цікаво, що в житті, як і в серіалі, Єлизавета теж знімає відео і є справжнім блогером. В Інстаграм в неї майже 2 млн. «друзів».

В США блогерка не виїхала, натомість переїхала на постійне місце проживання в Москву (Росія). В 2021 році за участі «зірки» розгорівся скандал. В інтерв’ю російській пресі Єлизавета неодноразово розповідала, як їх недобре жилося в Україні, ображала патріотично налаштованих фанів та всіляко принижувала свою батьківщину.

Особисте життя

Відомо, що в реальному житті акторка зустрічалася з Олександром Петренком, «Пашою» з серіалу «Школа». Актори не приховували, що їхні почуття спалахнули на знімальному майданчику. Проте ці відносини тривали не довго. Відразу після Дня закоханих у 2018 році пара оголосила про припинення стосунків. А невдовзі після цього Єлизавета познайомила шанувальників зі своїм новим бойфрендом – футболістом клубу «Дніпро» – Денисом Костішиним.

На разі Єлизавета не має постійного партнера і вільна для будь-яких пропозицій.

Еротичні фото «Лоли»

У Лізи є персональний сайт, на якому розміщені її фото в якості моделі. Фото трапляються досить відверті та пікантні, в стилі «ню», на яких акторка позує голою або в нижній білизні.

Хто така Єлизавета Василенко

AnsWiki
Додати коментар