Яка пісня грає в серіалі «Школа»????

Мені так подобається цей серіал, ми з подругами дивимось кожного дня. Хто знає, що то за пісня грає на початку? вона прикольна.

Серіал «Школа» — мега-популярний україномовний серіал про школу. «Школа» — це серіал про стосунки однолітків один до одного, батьків до дітей, а дітей до батьків.Актори серіалу «Школа»

Автори серіалу прагнуть показати сучасну школу зсередини. Щоб кожен учень впізнав себе в тому чи іншому героєві. Щоб батьки українських школярів зазирнули «за лаштунки» шкіл, де навчаються їхні діти.

Саундтрек до серіалу «Школа»

Саундтреком до серіалу «Школа» стала пісня гурту Антитіла «Там, де ми є». Пісня вражає в саме серце, слова дуже глибокі, а музика просто неймовірна.

На створення такої потужної та життєствердної композиції групу надихнув вчинок відчайдушного та сміливого вченого-океанолога Станіслава Курилова. Він прославився своєю зухвалою втечею з СРСР. Вчений стрибнув за борт з пасажирського пароплава у Тихому океані 13 грудня 1974 року. Три дні і три ночі він самотужки плив до Філіппінського острова, здолавши при цьому понад сто кілометрів. Він йшов за своєю мрією. Громадянин Всесвіту Слава Курилов просто не зміг змиритися з тими рамками, в які його заганяла тоталітарна держава.

«Там, де ми є» — пісня про те, що потрібно йти проти системи. Якщо ти хочеш щось змінити, то ніколи не здавайся і йди вперед. Якщо ти перебореш всі труднощі, якщо ти будеш сильним, якщо ти вистоїш, то вкінці тебе обов’язково чекає happy end.

Лідер гурту Тарас Тополя в історії С. Курилова бачить себе і свій народ, який титанічними зусиллями виривається з тоталітарн

ого минулого і позбавляється від усіх його фантомів.

«Усі говорили, що ми самогубці. Що це неможливо, просто так узяти і почати бути вільними, але ми робили своє. Звичайно, усередині нас є багато протиріч і претензій, розчарувань і нових надій, але ми вже відчули, що таке вільний океан. І цей шлях — незворотній».

Кліп до пісні знімали, подорожуючи Україною, Канадою та Америкою. Саме ці неймовірні пейзажі доповнюють пісню. В кліпі режисер зробив акцент на людські очі, адже саме вони якнайкраще відображають глибину і суть людини. По очах видно, що відбувається в людини всередині, які зміни трапляються з нею, що вона відчуває.

Прослухати і завантажити

Завантажити MP3 пісні «Там, де ми є» (клікніть правою кнопкою мишки та оберіть пункт «Зберегти посилання як…»)

Текст пісні

Тихо тихо, стоп марафон.
Ти прокидаєшся, це був лиш сон.
Немає фейкiв, лукавих слiв.
Чистий розум замiсть голiв.
Хто малював на екранi фiльм.
Хто давав ролi i наносив грим.
Хто лише лялька, а хто Карабас.
Зрозумiти саме час.

Ху-у-у-у… Часом виє вітер.
I човен на воді гойдає.
Ху-у-у-у… Нічого не бійся.
В кінці сценарію happy end.

Приспів:
Там де ми є-є-є… Там де ми є-є-є…
Там де ми є-є-є… Там де ми є-є-є…
На стороні екрану… На тiй стороні екрану…
На стороні екрану… На тiй стороні екрану…

Люби вільно, цілуй поволі.
Прощай швидко, або ніколи.
Часу мало, маєш дійти.
Хочеш правди? Мусиш знайти.
Люди далi прокидаються.
Люди далi не ховаються.
Нова глибина напроти нас.
Отакий цiкавий час.

Ху-у-у-у… Часом виє вітер.
I човен на воді гойдає.
Ху-у-у-у… Нiчого не бійся.
В кінці сценарію happy end.

Приспів:
Там де ми є-є-є… Там де ми є-є-є…
Там де ми є-є-є… Там де ми є-є-є…
На стороні екрану… На тiй стороні екрану…
На стороні екрану… На тiй стороні екрану…

5/5 - (1 гол.)
AnsWiki
Додати коментар