Як зробити скрін на телефоні Леново?

Підкажіть, будь ласка, як зробити скріншот на телефоні Леново? Дякую за допомогу.

Дуже часто власники пристроїв Lenovo стикаються з необхідністю зробити скріншот екрану. Наприклад, в якійсь програмі виникає помилка, що не запускається гра або ще що-небудь. У таких випадках на допомогу якраз і приходить скрін, але головна проблема полягає в тому, що далеко не всі знають, як зробити скріншот робочого столу.

Всього існує кілька способів зробити скрін на телефонах (все залежить від прошивки пристрою). Ми розглянемо всі відомі методи, щоб користувач міг вибрати найбільш зручний з них.
Спосіб № 1. Випадаюче меню.

Як зробити скрін на телефоні Леново?У деяких пристроях в меню є спеціальна кнопка, яка так і називається «Зробити скріншот». Якщо її натиснути, то буде виконаний знімок екрана і фотографія збережеться у відповідну папку. Це найзручніший спосіб, який дозволяє зробити скрін максимально швидко.

Спосіб № 2. Кнопка вимкнення на телефоні.
Ще один зручний спосіб створення скріншота полягає в тому, що потрібно затиснути кнопку вимкнення телефона, після чого з’явиться спеціальне меню. У ньому може бути кнопка «Скріншот», яка і виконує необхідну функцію.

Варто відзначити, що подібний функціонал є не у всіх пристроях, тому якщо кнопка відсутня, доведеться скористатися третім варіантом.

Спосіб № 3. Одночасне затискання двох кнопок.

Щоб створити скріншот робочого столу потрібно затиснути дві кнопки — «вимикання» і «зниження гучності». Як тільки ви виконаєте цю операцію створиться знімок екрана. Знайти його можна буде наступним шляхом: . SD-карта Pictures Screenshots.

AnsWiki
Додати коментар