Як на ноутбуці поставити знак ”собачка” та ”знак питання”?

На ноутбуці є цифра 2. Aле за нею, на тій самій клавіші є і знак собачка. Taк як на нього нажати? Зі знаком питання таке саме.

Для введення символів “собачка” (@) та знака питання (?) на ноутбуці з англійською розкладкою клавіатури, використовуються стандартні комбінації клавіш, що є зручними та широко використовуваними в багатьох операційних системах і розкладках.

Собачка і знак питання

Для знака “собачка” (@):

  1. Переконайтеся, що ваша клавіатура встановлена на англійську розкладку. Це можна зробити, вибравши відповідну мову в налаштуваннях вашої операційної системи або використовуючи швидку комбінацію клавіш для перемикання між розкладками (наприклад, Alt+Shift або Ctrl+Shift в Windows).
  2. Знайдіть на клавіатурі клавішу, на якій разом з цифрою “2” зображено символ “@”. На більшості англійських клавіатур це буде клавіша “2”.
  3. Натисніть та утримуйте клавішу Shift, потім натисніть клавішу “2”. Це введе символ “@” там, де знаходиться курсор.

Для знака питання (?):

  1. Переконайтеся, що ви використовуєте англійську розкладку клавіатури.
  2. Знайдіть клавішу, на якій розташований знак питання (?). Зазвичай, він розташований на тій же клавіші, що і слеш (/), поруч з правим Shift на більшості клавіатур.
  3. Натисніть та утримуйте клавішу Shift, потім натисніть клавішу, на якій знаходиться знак питання (?), для введення символу.

Важливо знати, що розташування та спосіб введення цих символів може змінюватися в залежності від конкретної розкладки клавіатури та операційної системи. Однак, для англійської розкладки на більшості ноутбуків та операційних систем ці інструкції будуть актуальними.

5/5 - (2 гол.)
AnsWiki
Коментарі: 2
  1. герасик

    дякую ви мені допомогли

  2. діана герасик

    тепер я зрозуміла як навіть це зробити на укр клавіатурі!

Додати коментар