Як грати в Pokemon GO на комп’ютері?

Зацікавила мене гра Pokemon GO, але ходити по вулицях і шукати покемонів мене не прикалує. Чи можна грати в неї дома? На Windows?

Хоча Pokémon GO і мобільна гра, існує можливість грати в неї на ПК під керуванням операційної системи Windows. Наприклад, за допомогою емулятора Nox App Player.

Нижче ми наводимо інструкцію для встановлення Pokemon GO на Nox App Player, а також навчимо вас грати в цю гру не виходячи з дому.

Увага: використання цього способу гри може спричинити за собою покарання від творців гри. Як правило, це бан на 30–40 хвилин, однак у майбутньому можуть з’явитися і інші, більш жорсткі покарання. Будьте обережні і намагайтеся точно дотримуватися інструкції.

Встановлення Nox App Player і Pokemon GO

1. Завантажте Nox App Player і запустіть програму.

2. Якщо в інтерфейсі програми вже є іконка Pokemon GO (залежить від версії), то відразу переходьте до наступного пункту. Якщо ж такої іконки там немає, то завантажте APK-файл Pokemon GO і перетягніть його у вікно Nox App Player, розпочавши тим самим встановлення гри.

Як грати в Pokemon GO на комп'ютері?

3. Після встановлення запустіть Pokemon GO, але поки нічого там не чіпайте.

4. На панелі інструментів натисніть іконку керування віртуальним місцезнаходженням.

Як грати в Pokemon GO на комп'ютері?

З’явиться вікно з вибором локації. У цьому вікні можна вибрати будь-яку точку на карті світу. Ви можете знайти потрібне місто в пошуку або звичайним способом (пошуком по карті).

Увага: вибирайте те місце-де плануєте грати постійно. Якщо ви будете «стрибати» з континенту на континент, з країни в країну, з міста в місто, то це напевно викличе підозру і вас забанять.

Відзначте бажане місце на карті і натисніть кнопку «OK» внизу (вона з’являється при наведенні курсора на нижню панель вікна).

Як грати в Pokemon GO на комп'ютері?

5. Після зазначення місця розташування можете увійти в гру. Спочатку буде потрібно вказати дату свого народження, а потім авторизуватися акаунтом Google або ж окремим обліковим записом Pokemon GO (там же можна і зареєструватися).

Якщо ви все зробили правильно, то гра запуститися і ви зможете почати ловити покемонів.

Як грати в Pokemon GO на комп'ютері?

Корисні поради по грі в Nox App Player

Керувати вашим персонажем можна за допомогою клавіш WASD. Але краще робити це за допомогою вікна керування локацією. Переміщуйте на невелику відстань (5–10 метрів за раз) покажчик місцезнаходження на мапі пересуваючись, таким чином до потрібної мети. Одним словом — імітуйте швидкість і поведінку пішохода. Після кожного пересування не забувайте натискати кнопку «OK».

Щоб прибрати контролер WASD з екрану, натисніть іконку «Simulate Touch» на бічній панелі, оберіть опцію «Save» (зображення дискети), встановіть повзунок на 0% і збережіть зміни.

Як грати в Pokemon GO на комп'ютері?

Під час лову покемонів завжди відключайте режим AR.

Ось і все про те як грати в Pokemon GO на комп’ютері за допомогою Nox App Player. Як бачите, нічого складного тут немає. Бажаємо вам удачі в затриманні і прокачуванні ваших тваринок!

 

5/5 - (1 гол.)
AnsWiki
Додати коментар