Що таке «кек»?

Що таке КЕК? Яка його історія виникнення?

Як ви могли помітити, в мережі Інтернет, а зокрема в соціальних мережах, користувачі часто пишуть в кінці свого повідомлення чи коментаря слово «кек». Що воно означає?

Кек — це слово, яке означає, злий, недоброзичливий, іронічний сміх. Пишучи його, користувач дає зрозуміти, що він насміхається над попередньо написаним, та висловлює своє зневажливе ставлення.

Щоб було зрозуміліше слово «кек» є, в деякій мірі, синонімом сленгового словечка lol, але якщо останнє виражає нестримний, істеричний, незлий сміх, то «кек» — сміх, але єхидний та тихий.

Що таке «кек»?

Як вважається, спочатку слово «кек» почало вживатися серед гравців мережевого старкрафта. Воно було скороченням, що позначає у них сміх. Вираз «Kekeke» позначав сміх. З часом «кек» подолав мовний бар’єр і почав використовуватися в соцмережах (зокрема Вконтакте) та інших інтернет-тусовках.

Якщо гравець у Воркрафті грає за орків, то він пише lol, а для Альянсу це слово відображається як kek. Саме тому слово «кек» часто вживають разом з зображенням Шрека (орка за «національністю»). В пошукових системах при пошуку малюнків на слово «кек» результатом буде саме обличчя мультиплікаційного героя Шрека.

Інші значення слова «кек»:

  • Зневоднений осад, який схожий на кал;
  • KEK – японська організація, що займається вивченням фізики високих енергій;
  • Кек або Кук – єгипетський бог.
AnsWiki
Додати коментар