Який зріст у Каті Чілі

Хтось знає, який зріст у Каті Чилі? Просто вона видається дуже маленькою.

Неземна Катя Чилі (Chilly) з діапазоном голосу в три октави вирішила повернутися на велику сцену. Після тривалої перерви в співочій карʼєрі вона погодилася взяти участь в шоу «Голос країни — 7», хоча з самого початку не збиралася.Який зріст у Каті Чілі

Ефект перевершив всі очікування, Катя просто «порвала» зал. І після цього всі почали говорити: хто така Катя чилі, який в неї зріст, чи не хвора вона бува, чи одружена? Воно й не дивно, адже запис виступу Каті на «Голосі» переглянуло вже більше мільйона людей.

Далеко не всі слухачі знають, що Катя Чилі була шалено популярною ще в далекі 90-ті. На той момент мініатюрної дівчині зростом 152 см було всього 20 років, а міць голосу була настільки приголомшуючою, що про неї говорили всі. Але не через відродження українського фольклору, а через сильний вокал і кричущо яскраву подачу пісень.

Народна серцевина була досить грубо обгорнута в електронну музику, але на виході все одно виходив якісний на ті часи продукт.

Зараз Каті Чилі набігло вже 38 років. І за всі ці роки вона зросла: і духовно, і творчо. Переосмислила свою музику і зрозуміла, чого хоче насправді. Аура, атмосфера і подача залишилися такими ж, вони просто по-шаманськи зачаровують.

Тому побажаємо Каті успіхів у її творчості. Нехай дарує слухачам багато нової і якісної музики. Адже з таким талантом, як у неї неможливо мовчати.

AnsWiki
Коментарі: 0
  1. Алекс

    А який у неї зріст тепер?

  2. Маша

    Я думаю, що не змінився)))

Додати коментар