Як відмити руки від горіхів?

Скажіть, будь ласка, як можна швидко відмити руки від зелених грецьких горіхів?

Всі ми ще з дитинства знаємо, що відмити руки від зелених грецьких горіхів вкрай складно. Руки стають коричневими аж чорними і жодне мило не в змозі впоратися із цим забрудненням.

Справа в тому, що сік із зеленої шкаралупи горіха дуже стійкий та вʼїдливий. Тому аби вевести його з шкіри ваших рук знадобиться сильний засіб. Але не турбуйтеся сильний засіб можна зробити із природніх інгредієнтів, аби не зашкодити шкірі рук різними хімічними засобами.

Отож, перейдімо до справи!Як відмити руки від горіхів?

  • Для того, аби відмити руки від зелених грецьких горіхів вам знадобиться концентрований лимонний сік або ж звичайна лимонна кислота. Все дуже просто. Вам потрібно взяти якусь мисочку та налити туди лимонного соку, додати трішечки води, але не дуже багато. Після чого просто покладіть руки в цей розчин і потримайте 15–20 хвилин. Потім вийміть руки і почухрайте їх жорсткою губкою, попередньо намиливши її.
  • Також можна скористатися звичайною картоплею. Просто натріть картоплю на тертці (достатньо однієї великої картоплини) і в цю кашку занурьте руки. Потримайте їх там 20 хвилин, після чого помийте з милом. Картопляний сік має відмити забруднення від горіхів.
  • Якщо ж вам не допоміг цей спосіб очистки, то можете скористатися наступним. Візьміть перекис водню та хозяйственне мило. Якщо ви віднайшли ці інгредієнти, то приступайте до справи. Вам потрібно на поверхню рук нанести перекис водню. Скористайтеся для цього ватним диском або ж звичайною ватою. Після цього почекайте 15 хвилин і спробуйте відмити руки хозяйственним милом. Відомо, що хозяйственне мило виводить навіть дуже стійкі плями, тому з слідами від горіхів воно повинно справитися також.

Читайте також: «Як відмити руки від чорниці?»

Сподіваємося вам допоможуть ці поради і ваші ручки будуть білосніжними та гладенькими. Успіхів вам.

1/5 - (1 гол.)
AnsWiki
Додати коментар