Як убезпечити багаж в літаку?

Підкажіть, будь ласка, як убезпечити свій багаж від крадіжки, адже його може розкрити там хто завгодно.

Всім важливо довезти свій багаж в цілісності. Ми розглянемо основні способи убезпечення вашої валізи (багажу) від розкриття та від крадіжки.Як убезпечити багаж в літаку?

Після того як чемодан зібраний, потрібно сфотографувати його вміст при мінімум одному свідку. І, в разі пропажі якої-небудь речі, буде можливість довести, що вона була у валізі.

Читайте також: «Чому аплодують при посадці літака?»

На листочку поставити дату і підпис та приклеїти його скотчем в місці з’єднання блискавки або замка. Якщо комусь захочеться розкрити валізу, то підпис відновити вже не вдасться.

Захисна плівка

Звучить парадоксально, але валізи, упаковані в захисну плівку менш схильні до злому. Плівку, бажано, придбати самостійно, краще якщо вона буде яскравого і незвичайного кольору. Такий багаж буде виділятися і розпаковка не залишиться непомітною, а в зловмисників буде менше бажання зазіхнути на цілісність вантажу.

Вбудовані і навісні замки

Не варто забувати про замки і нехтувати ними. Найчастіше компанії-виробники, що відповідають за якість продукції оснащують свої моделі захисними замками, ключі до яких йдуть в комплекті. Якщо говорити про преміум сегменті — такі валізи дійсно мають чудові системами захисту від несанкціонованого доступу.

Читайте також: «Чому закладає вуха у літаку?»

Але, бюджетні моделі, навіть оснащені вбудованим замком, не виділяються високим ступенем захисту. Потрібно оснастити такий чемодан додатковим навісним замком — це істотно ускладнить завдання зловмисників. Кодові замки, як правило, не складно розкрити, а коди, часто є однаковими для багатьох моделей.

Найкращий спосіб бюджетного захисту багажу — навісний замок, відкрити який можливо лише ключем. Багато туристів роблять характерну для новачків помилку — купують замки для валіз в супермаркетах. Моделі таких замків, як правило, ідентичні, а способи їх злому прекрасно відомі шахраям. Тому краще витратити трохи часу і коштів та купити якісний навісний замок, що забезпечує високу ступінь захисту і збереження вмісту валізи.

AnsWiki
Коментарі: 0
  1. Марія

    Я бачила в інтернеті коли люди на свою валізу наносять принт своєї фотографії, і якщо ви зробите принт фото у жахливому вбрані та макіяжі і ще при цьому зі старите свою валізу то вона буде 100% захищеною.

Додати коментар