Чи можна зламати член під час сексу?

Чи можна зламати член? Чув про такі випадки. Але чому ж там ламатися? Там же нема кісток!

Звичайно, зламати те, в чому немає кісток неможливо. Але якщо мова йде про головний предмет чоловічої гордості, то нічого неможливого немає. Статевий член можна не тільки зламати, але й вивихнути. Не кажучи вже про те, що його з легкістю можна прищемити. На жаль, перелом статевого члена — непоодинокий випадок.Чи можна зламати член під час сексу?

Ви, мабуть, здогадалися, що член можна зламати лише в збудженому стані. Тобто, коли член, як кажуть в народі, «стоїть». Зрозуміло, що за інших умов його зламати неможливо, навіть якщо дуже старатися.

Що ж відбувається з членом під час так званого перелому? 

Давайте з вами розберемося. Перелом статевого члена відбувається через розрив печеристого тіла, що відповідає за еректильну функцію. Або ж через розрив білкової оболонки печеристого тіла. Також член може «зламатися», якщо переривається сечовидільний канал. Не знаю, чому кажуть, що член ламається. На мою думку, він переривається, але це неважливо. Важливо те, що чоловіки при цьому відчувають просто пекельний біль, тому, звісно, краще уникати такої ситуації, але в житті буває всяке.

Причини перелому статевого члена:

  • коли жінка зверху (в позі наїзниці) робить різкий рух і «приземляється» надто сильно;
  • статевий член не потрапляє до піхви, а випадково вдаряється в стегно, наприклад, чи в іншу тверду частину тіла;
  • секс в машині також може загрожувати переломом члена, адже місця там вкрай мало. Один неправильний рух і все, з твердого стало мʼяке…;
  • під час сну це також може статися, якщо необережно перевертатися;
  • якщо занадто сильно мастурбувати, то член також може зламатися;
  • якщо дуже здавити член під час ерекції.

Як же зрозуміти, що член зламався?

Перелом пеніса не можна сплутати ні з чим іншим. Під час перелому чоловічого статевого члена можна почути хрускіт. Цей хрускіт означає, що член зламано. Чоловік при цьму відчуває просто пекельний біль. Звісно ж, ерекція після цього одразу падає. При цьому член розпухає і синіє. Все це відбувається дуже швидко. Якщо ж при цьому переривається сечовидільний канал, то чоловік не може ходити в туалет. Це дуже небезпечно!Чи можна зламати член під час сексу?

Перша допомога при переломі статевого члена:

  • накласти на член щільну (тугу) пов’язку;
  • прикласти щось холодне;
  • терміново звернутися до лікаря (вам знадобиться уролог або хірург).

На жаль, багато чоловіків ігнорують візит до лікаря після перелому пеніса, а це дуже небезпечно. Така поведінка може загрожувати великою кількістю негативних наслідків. По перше, пеніс помітно викривиться, втратить природну форму. По друге, через перелом і неправильне зростання до органа приливатиме значно менше крові, а це загрожує відсутністю ерекції. Якщо ж під час перелому були пошкоджені нерви, то це, як не прикро, загрожує чоловікові імпотенцією.

Тому не будьте байдужими до власного здоров’я, якщо це сталося, то не зволікайте ні хвилини — терміново зверніться до профільного лікаря. Якщо ж це сталося вночі, то варто викликати швидку допомогу.

5/5 - (1 гол.)
AnsWiki
Додати коментар