Як побачити гостей в Інстаграм?

Мене дуже цікавить одне питання. Чи можна побачити, хто заходив до тебе на сторінку в Інстаграм?

Привабливість інтернету багато в чому полягає в його анонімності. Цікавість змушує нас переглядати сторінки незнайомців в соціальних мережах. Причини можуть бути різними.профіль в інстаграм

Можна зазирнути на сторінку людини, яка вам сподобалася, аби краще її пізнати. Або навпаки, переглядати сторінки більш щасливої суперниці, в пошуках її вад. Зайшовши до людини в Інстаграм, можна багато чого довідатися про її життя. Адже соціальні мережі зараз настільки популярні, що люди викладають там фото мало не з кожної події свого життя. Та що там події, наразі куди популярніші фото: «ось це я з’іла на сніданок, ось це випила на обід, а такі туфельки купила в магазині…»

Як би там не було, зі зрозумілих причин нам не завжди хотілося б афішувати свої візити на сторінку до тієї чи іншої людини. Тому нас особливо хвилює питання, чи видно гостей в Інстаграм? З іншого боку, завжди цікаво дізнатися, хто заходив в гості на твою сторінку. Отож давайте розбиратись, чи можна нам спати спокійно й «ходити» по інших сторінках, чи ж доведеться зав’язати з цією звичкою.

Чи можна побачити гостей в Інстаграм?

Відразу варто сказати, що гості в інстаграмі ніяк не відображаються. Така послуга просто не передбачена цим додатком. Якщо вас цікавить, які люди бувають у вас на сторінці, то єдиний спосіб це дізнатися — обмежити доступ до своєї сторінки. Тоді для перегляду ваших публікацій людині доведеться додаватися в друзі. А значить, ви завжди будете в курсі, хто з людей дивиться ваші зображення.

Ви можете дізнатись, хто відвідував ваш профіль лише тоді, коли людина поставить лайк чи напише коментар. Зрозуміло, що якщо людина залишила відмітку «мені подобається», значить, вона точно заглядала на вашу сторінку.

Існує думка, що якщо ви переглядаєте відео на чиїйсь сторінці, то власник побачить вашу присутність. Це неправда! Система інформує тільки про кількість переглядів. Якщо натиснути на це число, то відкриється вкладка, де перераховані люди, які поставили лайк цьосу запису. Люди, які просто переглянули його, порахувались Інстаграмом, але дізнатися їх імена неможливо.дівчина та хлопець на фото в інстаграм

Програми й додатки

В інтернеті є багато додатків та програм, які обіцяють дати відповідь на питання, як подивитися гостей в Інстаграмі. Тобто ви встановлюєте цю програму на телефон і можете спокійнісінько дивитись, хто до вас заходить. Але це брехня! У кращому випадку, такі додатки будуть виводити дані по лайкам, що ви можете зробити і самостійно. А найгірше те, що вам кожні п’ять секунд будуть показувати нав’язливу рекламу.

Такі додатки можуть бути актуальними, тільки якщо у вас величезна кількість підписників, і ви хочете отримати швидкі дані. Це може бути непоганим варіантом для комерційних сторінок, коли треба швидко зробити висновки про цільову аудиторію. Але не для пересічного користувача.

Читайте також: «Як заблокувати сторінку в контакті?»

А в найгіршому випадку, ви можете нарватися на шахраїв, які отримають доступ до ваших особистих даних. Злом або заморожування облікового запису — занадто висока плата за бажання побачити, хто виявив цікавість до вашої сторінці.

Висновки

Ніяких офіційних або ж неофіційних шляхів, як дізнатися гостей сторінки в Інстаграм не існує. Якщо ви хочете скласти картину людей, які вас відвідують, то вам треба орієнтуватися за відмітками «мені подобається». Якщо вам хочеться зберегти анонімність при перегляді чужої сторінки, то необхідно ніде часом не поставити лайк, бо тоді вже вас піймають)).

AnsWiki
Коментарі: 0
  1. Саша

    Так цікаво хто заходить на сторвнку))) а ніяк не подивишся(

Додати коментар