Що робити зі старим планшетом?

Кілька років назад купив планшет. На сьогодні він вже застарів і не тягне нові додатки. Викидати його не хочу. Які є ідеї для його використання?

Якщо у вас завалявся старий телефон чи планшет не поспішайте нести його на смітник, адже є багато інших місць, де він стане у нагоді та принесе реальну користь.планшет в рамочці

Розгляньмо всі можливі варіанти:

  1. Найпростішим рішенням цієї проблеми, звісно ж, буде продати планшет (телефон). Якщо пристрій робочий, але просто застарілий, то виставте його на продаж, наприклад, на OLX. Зазвичай, такий товар купують батьки дітям, так би мовити, «щоб не жаль, коли поламає». Головне, поставити адекватну ціну, щоб всі були задоволені. Якщо ж планшет не працює як слід, то його можна продати на запчастини. Зробити це можна у спеціалізованих майстернях з ремонту апаратури. За зіпсований телефон чи планшет заплатять певну суму. Гроші, звичайно ж, невеликі, але все ж краще, ніж викидати його на смітник.
  2. Якщо на пристрої працює камера, то за допомогою цього планшета ви можете посилити безпеку родини. Існує багато програм, які здатні синхронізувати ваш планшет (телефон) з настільним ПК. І не доведеться витрачати кошти на придбання веб-камери. Спробуйте і ви переконаєтеся у правильності вашого рішення. Завдяки цій маленькій хитрості ваші діти будуть під наглядом.
  3. Дистанційний пульт керування. Проведіть синхронізацію старого телефона зі своїм телевізором і отримаєте розширений, багатофункціональний пристрій для керування, не встаючи з улюбленого крісла.
  4. Станьте експериментатором! Зазвичай, поки телефон чи планшет новий та необхідний для роботи й спілкування, то користувач, як правило, ставиться до них дуже обережно і з підозрою встановлює нові додатки чи програмне забезпечення. Тепер же ви можете дати волю своєму внутрішньому досліднику і встановити всі програми, ігри, які захочете, не хвилюючись за подальше «життя» пристрою.
  5. Зробіть з планшета навчальний посібник для дітей, завантаживши на нього різні пізнавальні програми та кросворди. Малеча дуже любить гратися на таких пристроях, то відтепер робитиме це з користю для себе.дитина з планшетом
  6. Будьте заощадливим: використовуйте старий телефон як портативний жорсткий диск. Не потрібно купувати «флешку», а необхідні дані завжди будуть у вас під рукою.
  7. Зробіть зі старого планшета відео- чи МР-3 плеєр. В такому випадку ви зможете під час перегляду фільму спокійно відповісти на дзвінок чи надіслати термінове повідомлення зі свого робочого телефону, адже пунктуальність та оперативність — наше все! Ще один позитивний момент — ви не псуватимите батарею на своєму основному телефоні чи планшеті частим прослуховуванням музичних композицій.
  8. Полюбляєте читати книжки? Тоді зробіть зі свого старого планшета e-Reader. Тим паче ви зможете переглядати документацію та обговорювати це із партнером по телефону, при цьому почуваючись більш комфортно та впевнено.
  9. Можна зробити красиву картину. Зробіть рамку по розміру екрана, вставте туди гаджет, повішайте на стіну, завантаживши перед цим будь-яке зображення. Якщо забажаєте, то можна завантажити й фото близької для вас людини, а якщо зображень декілька і на планшеті обраний режим слайд шоу, то, повірте, результат буде приголомшливий. Але обов’язково не забудьте прибрати автоматичне вимикання екрану в налаштуваннях.
  10. Використовуйте планшет як настільний годинник чи переглядач прогнозу погоди, зробивши заставкою сторінку погодного сайту. Дуже зручно та необхідно.

А загалом, способи використання старого телефону чи планшету обумовлюються лише вашою фантазією.

AnsWiki
Коментарі: 0
  1. ДевКо

    Якщо ви маєте старий планшет то його можна продати, обмніяти на якусь іншу річ яка вам необхідна, або якщо спробувати його модернізувати, проводити різні досліди з ним.

Додати коментар