Скільки разів чоловік може кінчити за ніч/день?

Скільки разів за день (добу) може кінчити чоловік без шкоди для здоров’я? Я чула, що буває й по 10 разів? Це правда?

Оргазм — це вищий ступінь насолоди, що виникає в момент завершення статевого акту (або інших форм статевої активності). Після оргазму настає спад нервового збудження, чоловік протягом деякого часу залишається, як правило, байдужим до сексуальних подразників.Скільки разів чоловік може кінчити за ніч/день?

Чоловічий оргазм супроводжується ритмічними м’язовими скороченнями, які зазвичай тривають кілька секунд. При цьому майже завжди відбувається еякуляція — викид сперми і секрету передміхурової залози через уретру.

Читайте також: «Скільки разів жінка може кінчити?»

Статевий акт в «обрізаного» чоловіка, зазвичай, триває довше, ніж у необрізаного. Це пов’язано з тим, що при видаленні крайньої плоті голівка статевого члена весь час відкрита і стає менш чутливою. Але на відчуття при оргазмі це ніяк не впливає.

Скільки разів може кінчити здоровий чоловік за день?

Щодо того, скільки ж разів чоловік може кінчити (отримати оргазм) за день/добу, то тут, звичайно, все дуже індивідуально. Але судячи з відгуків на різних форумах, можна зробити певні висновки. 

Отож:

  • Хлопці віком від 14–15 до 18–20 років можуть кінчати до 20 разів за добу. Це дійсно правда. Справа в тому, що в цьому віці чоловічий статевий потяг знаходиться на піку. Хочеться весь час і всі думки зводяться до сексу, відповідно, оргазм наступає швидко, а відновитись хлопець може вже за 15 хвилин. Потім така гіперактивність знижується і чоловіки здатні кінчати по 7–8 разів за «ніч кохання».

  • Відповідно, після 30–35 років чоловіча активність ще трішки знижується, але знову ж таки все дуже індивідуально. Зазвичай, чоловік такого віку може кінчити 6-7 разів за добу.

  • Після 40 років здоровий чоловік може кінчати по 2–3 рази за ніч. Хоча є й такі, що можуть лише один раз, а є, що й по 5-6 разів. 

  • Після 60 років лише 3% відсотки чоловіків здатні «кінчити» більше двох разів за добу. 

Варто сказати, що дуже багато залежить від способу життя чоловіка, чи є в нього шкідливі звички, а також від харчування. Якщо чоловік погано харчується, палить та часто випиває, то й в 20 років в нього можуть виникнути проблеми з інтимним життям. І навпаки, якщо чоловік веде здоровий спосіб життя, то він може бути сексуально активним і в 70 років. 

Цікаво, що практично всі чоловіки запевняють, що майже все залежить від партнерки. Якщо вона їх дуже збуджує, є сильні почуття, то чоловіки здатні значно перевищувати свою «норму».

5/5 - (1 гол.)
AnsWiki
Коментарі: 0
  1. оля

    Які лікі можна приймати коли я у відрядженю дуже довго не займаюся сексом

  2. Олена

    А для чого приймати ліки? Щоб знизити статевий потяг?

Додати коментар