Як стати ніжною?

Справа в тому, що я не вмію бути ніжною, на жаль. Підкажіть, будь ласка, як стати ніжнішою?

Доброта, жіночність, ніжність, ласка — все це якості, які здавна асоціюються з жінкою. Жінка повинна бути м’якою, красивою, від неї має виходити тепле сяйво всіх найпрекрасніших якостей, якими її здавна наділяє народ. У цьому, напевно, і є ідеал жіночої натури для багатьох. Зрештою, кому може не сподобатися спокійна, врівноважена дівчина, віддана і ласкава, наповнена ніжністю і добротою? 

Для того, щоб все в світі залишалося на своїх місцях, як не крути, але нам потрібно виконувати покладені природою ролі: чоловік повинен залишатися чоловіком, а жінка, відповідно, жінкою.Як стати ніжною?

Але що робити, якщо ви не вмієте або ж вам тяжко бути ніжною? Як повернути в своє життя і характер справжню гармонію? Як знову стати спокійною, жіночною, і, головне, ніжною?

По-перше, пам’ятайте, що ви — жінки і не дозволяйте ніяким труднощам змінити це. Звичайно, жінки — слабка стать, але це не означає, що потрібно пасувати перед усіма проблемами і перекладати їх рішення на своїх чоловіків! Важливо поєднувати в своєму характері обидві сторони, щоб у вас було порівну інь та янь — жіночого і чоловічого начал.

Іншими словами, не забувайте про те, що ви — жінка! Не забувайте про ті невеликі турботи про себе, які дають вам можливість відчути себе жінкою! Ведення будинку, приготування їжі — це традиційно жіночі заняття, але не давайте їм переважати у вашому розпорядку дня. Ставтеся уважно і ніжно насамперед до себе і ви будете вражені, якими згодом виявляться результати.

По-друге, не дозволяйте цинізму зайняти чільне місце у вашому світогляді. Часом це допомагає: твердо стояти за себе, розраховувати тільки на себе, домагатися своєї мети. Але ні в якому разі не допускайте в своїй голові думки: «Від людей добра не дочекаєшся, вони не заслуговують ні жалю, ні любові».

Для деяких людей це, можливо, і правда, але не варто вважати цю установку аксіомою і поширювати її на всіх! До добрих, люблячих людей з чистим серцем тягнуться всі. Будьте щедрою, звісно, якщо у вас є така можливість. Душевна щедрість цінується навіть більше, ніж якісь матеріальні блага, адже в теперішньому світі люди «голодні» на увагу та ласку, на жаль. Повірте, ця любов та теплота повернеться до вас із залишком.

По-третє, якщо вам здається, що ніжності у вас взятися нізвідки і в той же час жалкуєте, що самотні, то спробуйте змінити свою свідомість. Я розумію, що це здається неможливим, але все ж це можливо, потрібно тільки докласти зусиль, повірити в себе та свої можливості, пробудити почуття.

Знайте: хай там що говорять чоловіки щодо того, що найкращі жінки — з практичним, жорстким розумом, сильним характером і залізною логікою, перед привабливою, магнетичною красунею з добрим серцем, готовим дарувати ласку, любов, турботу і ніжність, не встоїть жоден.
Якщо на особистому фронті у вас все в порядку, а бути ніжнішою просить ваша кохана людина, то задумайтеся перш за все про себе, свої помилки та вчинки. Тому що більшість ображаються на такі прохання або ж стають агресивними. Вам цього не потрібно! Якщо ви дійсно щиро хочете стати ніжнішою, то прислухайтеся до слів свого коханого. 

Тут вам потрібно зрозуміти 3 прості речі:

  • По-перше, якщо таке прохання висловлюється, значить потреба в ласці і любові дійсно існує.
  • По-друге, ні в якому разі не асоціюйте ніжність з відвертою слабкістю, «телячою ніжністю», сюсюканням та іншими не дуже приємними речами. Ніжність означає готовність любити і приймати любов.
  • По-третє, пам’ятайте — якщо ваш коханий не буде отримувати ніжність від вас, то ви можете незабаром залишитися одні. Ніхто не хоче, щоб до нього ставилися грубо, всі, а особливо (як не дивно) чоловіки, хочуть ласки

По-четверте, намагайтеся перебувати в душевній рівновазі і не впускайте сторонні стреси, пов’язані з роботою і навчанням в свою сім’ю і — найголовніше — в свій особистий простір. Занадто часто через сторонні, зовнішні проблеми ми геть забуваємо про свій внутрішній світ, про почуття своїх близьких.

Читайте також: «Як стати щасливим?»

Чітко розставляйте пріоритети, пам’ятайте, що найважливіше у вашому житті — те, як почуваєтеся саме ви. Приділяйте більше часу собі — так ви будете насолоджуватися життям, будете спокійними та врівноваженими. Тоді у вашому серці оселиться та сама ніжність, яка буде потрібною і вам, і вашим близьким!

AnsWiki
Додати коментар