Чоловік Соломії Вітвіцької. Вік?

Скільки років чоловікові Соломії Вітвіцької? Він молодший за неї? Яка в нього професія? Просто дуже цікаво)).

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька народилася 16 червня 1980 року у місті Броди. Мати була економістом, а батько приватним підприємцем. Зараз Соломія Вітвіцька — одна з найвпізнаваніших телеведучих України.Соломія Вітвіцька

Цікаво, що в дитинстві Соломія ненавиділа своє ім’я, воно їй зовсім не подобалось. Вона навіть представлялась Танею, аби її не ототожнювали з ім’ям Соломія, що дуже засмучувало її батьків. Проте зараз ведуча дуже любить своє ім’я, адже воно вже стало її візитною карткою. До того ж його можна скоротити до дуже ніжного — Соля, Солька, Соломійка, як її люблять називати рідні та близькі.

Зі збільшенням популярності телеведучої все більше людей хочуть знати й про особисте життя телезірки. Тому пропонуємо до вашої уваги статтю, яка неодмінно вас зацікавить.

Історія кохання Соломії та Влада

Телеведуча Соломія Вітвіцька вийшла заміж у 2013 році. ЇЇ чоловіком виявився молодий хлопець, на імʼя Влад Кочатков. За професією Влад режисер та кліпмейкер, зараз працює на 1+1, у «Сніданку з 1+1».

Подружжя познайомилось зовсім випадково на квесті. От що про знайомство говорить сама телеведуча:

«Знайомство відбулося на квесті в Мамаєвій слободі, ми були в одній команді. Коли нас представляли один одному, то в голові якось промайнуло: треба зараз все запам’ятати в деталях, тому що коли у нас будуть серйозні стосунки, ми будемо цей момент згадувати».

Телеведуча згадує, що одразу запримітила хлопця, адже він виділявся з натовпу зростом та світлим волоссям. Звичайно, вона не могла допустити завершення вечора просто знайомством. В той вечір вона запросила всіх друзів до себе додому на афтепаті, розраховуючи й на присутність Влада Кочаткова. Все так і сталось, але того вечора Влад не попросив номера телефона Соломії, на що вона ледь не образилась.Соломія Вітвіцька з чоловіком

Але Влад швидко виправивсь і того ж вечора написав їй повідомлення у соціальній мережі. І пішло-поїхало, стосунки розвивались дуже стрімко, обоє дуже закохані та щасливі. Першу пропозицію руки та серця Влад зробив вже через 4 місяці після знайомства, але Соломія сприйняла її несерйозно, та й обручки не було. Другу пропозицію Влад зробив вже через 7 місяців після знайомства. Вона теж не вирізнялась романтичністю, Влад зробив вигляд, що пішов у справах, а повернувся вже з обручкою. Звичайно, Соломія сказала: «так», але жартома сказала, що навіть подругам не буде що розповісти про освідчення. Тому Влад поспішив виправитись — на роботу прислав 101 троянду з листівкою (цю листівку Соломія й досі носить з собою), того дня телеведуча світилась від щастя і колеги почали підозрювати, що скоро доведеться видавати заміж Соломію.

Читайте також: «Хлопець Лами. Вік?»

Такою романтичною та щирою виявилась історія кохання Соломії Вітвіцької та Влада Кочаткова. На жаль, в інтернеті можна зустріти багато негативних коментарів на адресу цієї пари. Мовляв, Соломія виглядає, наче мама Влада. Сумно таке читати, адже пара дійсно виглядає гармонійно та красиво, а головне, закохано. Показником кохання є те, що пара вже 4 роки перебуває в шлюбі.

Що ж стосується віку?

Щодо віку закоханих, то точно відомо, що Соломії вже 39 років (але погодьтесь, виглядає вона значно молодше), а її чоловікові 31. Тобто різниця у віці Соломії Вітвіцької та Влада Кочаткова складає 8 років. Соломію Вітвіцьку часто питають про вік її чоловіка, але вона не дуже любить про це говорити, та воно й не дивно, адже суспільство здебільшого засуджує будь-які нерівні шлюби. Але в одному інтерв’ю вона сказала, що Влад дійсно трішки молодший за неї, але ні вона, ні він не бачать в цьому нічого страшного. І в приклад привела багато знаменитих пар з такою чи більшою різницею у віці. Найулюбленішою її парою є Шакіра та Жерард Піке (Шакіра старша на 10 років за футболіста).Соломія Вітвіцька та Влад Кочатков

Ось така історія кохання двох людей. Ми від щирого серця бажаємо Соломії та Владу кохання, порозуміння та, звісно, поповнення в родині. А як ви ставитесь до цієї пари та до їхньої різниці у віці?

AnsWiki
Коментарі: 0
  1. Наталя

    Особисто мені дуже імпонує ця пара, та й виглядають вони дійсно красиво. А всі хто пишуть погані коментарі – просто заздрять. Це моя думка.

  2. Саша

    Мені чомусь вона не подобається!! Шось відштовхує від неї. І вона стара для нього!!

  3. Марта

    Вона мене бісить!! А не накрашена вона взагалі страшна(

Додати коментар