Головні ознаки закоханості у чоловіків

Чи існують певні ознаки закоханості у чоловіків? В чому вони полягають? Як дізнатися, чи закоханий у вас чоловік?

Деякі чоловіки настільки нерішучі в коханні, що можуть роками приховувати почуття від своєї обраниці. Але більшість жінок не бажає миритися з невідомістю і хочуть точно знати — закоханий чоловік чи ні. В такому разі в пригоді стануть своєрідні ознаки закоханості у чоловіків: психологія поведінки закоханого чоловіка говорить багато про його справжні почуття.

Ознаки закоханості у чоловіків: психологія і таємні знакиГоловні ознаки закоханості у чоловіків

Якщо чоловік не говорить прямо вам про свої почуття, він може проявляти наступні ознаки закоханості:

  1. Невербальні знаки — посмішки, підморгування, важкі погляди, красномовні жести — все це присутнє в поведінці закоханого чоловіка, хоча чоловіча психологія змушує представників сильної статі бути більш стриманими в прояві невербальних знаків уваги.
  2. Намагається здаватися кращим — це улюблений коник чоловіків, про що говорить їх психологія. Чомусь їм здається, що в присутності своєї коханої вони повинні бути вищими, стрункішими, багатшими, розумнішими… У своєму прагненні здаватися краще, чоловіки іноді доходять до абсурду, але це видно тільки оточуючим, самі вони цього не помічають.
  3. Не бачить недоліків — закоханий чоловік сліпий і глухий, він не здатний побачити недоліків в своїй коханій, навіть якщо вони очевидні. Якщо ви помічаєте, що чоловік, з яким ви спілкуєтеся, безпідставно вас ідеалізує, будьте впевнені — він у вас закоханий.
  4. Ревнує. Ревнощі — це завжди ознака закоханості. Ознаки закоханості у ревнивих чоловіків і психологія їх вчинків настільки кидаються в очі, що сумнівів в силі їх почуттів бути не може.
  5. Захоплений і нічого навкруги не бачить — поруч з коханою жінкою чоловікові все навколишнє байдуже. Він може годинами дивитися на об’єкт своєї пристрасті, тримати за руку, слухати будь-які, навіть найбезглуздіші розмови, насолоджуватися присутністю своєї обраниці. Правда, це осліплення триває у чоловіків недовго. З трансформацією пристрасті в зріле і сильне почуття патологічна прихильність до об’єкту любові пропадає і залишається тільки здорове захоплення бажаною жінкою.Головні ознаки закоханості у чоловіків 

Якщо ви розпізнали ознаки закоханості у свого обранця, то чи варто робити крок назустріч людині, що не здатна зважитися освідчитися у коханні? Психологія поведінки соромʼязливих чоловіків свідчить про те, що такі індивідууми можуть так і «не дозріти» до зізнання. І якщо чоловік вам симпатичний, слід допомогти йому розкритися. 

Щоб підштовхнути свого обранця до рішучих дій жінки зазвичай використовують два методи: 

  1. викликають ревнощі
  2. змушують чоловіка турбуватися.

У першому випадку спрацьовують власницькі почуття чоловіка, не готового ділити свою кохану з іншим. У другому випадку спрацьовує інстинкт захисника, який прагне вберегти свою самку від зазіхань ззовні. Занепокоєння у закоханого чоловіка можна викликати різними способами: зникнути, перестати відповідати на дзвінки, попросити про якусь термінову допомогу.

Закоханий чоловік не зможе стояти осторонь. Він примчиться на допомогу, незалежно від зовнішніх обставин. Перевіряти подібним чином чоловіка чи ні, вирішувати вам. Іноді досить просто поговорити, щоб дізнатися про справжні почуття свого обранця

AnsWiki
Додати коментар