Сукня в білизняному стилі. Як вибрати?

Як вибрати «правильну» сукню в білизняному стилі?

У цьому сезоні одяг в білизняному стилі в моді. Сукня-сорочка найактуальніший елемент одягу в 2016 році. Але для того, щоб виглядати неперевершено в такій сукні — потрібно правильно її вибрати. Аби вона підходила саме вам, прикрашала вас, а не навпаки.

Вибираємо колір.

Якщо ви наважилися придбати сукню в білизняному стилі, але не знаєте, як правильно вибрати і з чого почати, визначитеся з кольором. Звичайно, ніщо не заважає вам вибрати сукню-сорочку у вашому улюбленому кольорі. Однак, якщо ви хочете бути в тренді цього сезону, вибирайте сукні класичних відтінків, а також в тих кольорах, які підходять для інтимного будуару: білий, чорний, кремовий і ніжно-рожевий.

Білий колір в цьому році наймодніший. Тому в сукні білого кольору ви будете неперевершені. Білі сукні в білизняному стилі були на модному показі від Givenchy, де дизайнер Ріккардо Тиші грав на чуттєвості образу, поєднуючи такі сукні із взуттям зі шнурівкою і мінімалістичною зачіскою.

Сукня в білизняному стилі. Як вибрати?

Якщо вас не надихає білий колір, то віддайте перевагу чуттєвим оголеним відтінкам: бежевий, кремовий, охра, кава з молоком або слонова кістка.

Серця юних модниць підкорили сукні-сорочки в рожевих відтінках. Така сукня надає чуттєвості, жіночності і легкості образу.

Звичайно ж, варто сказати, що сукні в білизняному стилі личать дуже струнким дівчатам. На пишних формах сукня буде виглядати не так витончено й жіночно.

AnsWiki
Додати коментар