Чи можна завагітніти, якщо не кінчив?

Ми з хлопцем використовуємо перерваний статевий акт, як засіб контрацепції. Чи можна завагітніти, якщо хлопець не «кінчив» в середину?

Багато сучасної молоді серед методів запобігання вагітності віддають перевагу перерваному статевому акту. Але чи ефективний він? Чи існує загроза завагітніти, не кінчаючи?

У разі перерваного статевого акту ефективність захисту становить всього 70 відсотків. Це мізерно мало. Якщо ви дійсно хочете захиститися від небажаної вагітності, а не просто відкладаєте її на найближчий час, краще віддати перевагу іншому способу, тому що не кінчаючи в середину, завагітніти можна.Чи можна завагітніти, якщо не кінчив?

Чому ж можна завагітніти, не кінчаючи в середину?

  1. Багатьом чоловікам тільки здається, що вони повністю контролюють ситуацію і відчують наближення сім’явиверження. Якщо пропустити момент, частина сперматозоїдів потрапить у піхву, а для запліднення може виявитися достатньо навіть одного рухливого сперматозоїда. Саме тому чоловік має бути максимально уважним та обережним, прислухатися до своїх відчуттів. Для того, щоб підвищити ефективність переривання статевого акту, можна спробувати вагінальні сперміциди. Як окремий метод, вони малоефективні, але нейтралізують ті сперматозоїди, що незаплановано можуть потрапити в піхву.
  2. Найчастіше, після статевого акту в уретрі чоловіка можуть залишитися сперматозоїди. При повторному статевому акті вони потрапляють в піхву. Наслідки не змусять себе чекати, хоча більшість чоловіків про це не замислюється.

Ви маєте знати, що ймовірність завагітніти, не кінчаючи в середину (при перерваному статевому акті), безпосередньо залежить від фізіології чоловіка, від циклу жінки та ще від величезної кількості чинників.

Що стосується жінки, то найбільш безпечними є дні безпосередньо перед менструацією і одразу після неї. У середині ж циклу бажано вдатися до інших сучасних засобів контрацепції. 

Чи можна завагітніти, якщо не кінчив?

Також не можна не зауважити, що перерваний статевий акт дуже негативно впливає на чоловіків, на їх психологічне та фізіологічне здоров’я. Часте використання цього методу може призвести до неприємностей з еякуляцією. Чоловік починає сприймати її як щось небезпечне, загрозливе. Подібні думки призводять до формування неправильних рефлекторних зв’язків. Відбувається затримка еякуляції навіть тоді, коли така потреба відсутня. Це, в свою чергу, може призвести до виникнення захворювань передміхурової залози. Все це залишає відбиток і на психологічному здоров’ї чоловіка. Він може стати невпевненим та менш розкутим у ліжку. Враховуючи всі ці чинники, лікарі не радять чоловікам використовувати перерваний статевий акт, як метод контрацепції. 

Висновки

Варто зазначити, що перерваний статевий акт можливо використовувати, як засіб контрацепції, лише визначивши дні овуляції. Саме в дні овуляції варто використовувати більш надійні засоби контрацепції, адже можливість завагітніти дуже висока. Якщо вагітність вас дуже лякає, то займатися коханням, використовуючи перерваний статевий акт, взагалі не варто, адже ризик завагітніти досить високий. Не ризикуйте. Існує безліч препаратів гормональної контрацепції, використовувати які буде набагато зручніше і безпечніше для здоров’я. Не можна забувати й про всім відомі презервативи. 

AnsWiki
Коментарі: 0
  1. Оля

    Да

Додати коментар