Як перестати дрочити?

Мені 26 років і я активно маструбую. Кілька разів на день. Наскільки це шкідливо? Чи є побічні ефекти від такої залежності? Як перестати дрочити?

Мастурбація — форма задоволення статевого потягу шляхом подразнення власних ерогенних зон або ерогенних зон партнера. Також це явище відоме під назвою «онанізм» (від імені персонажа Старого Завіту), «дрочіння» тощо.

Статистика стверджує, що 70–95% дорослих людей періодично займаються онанізмом. З віком це відбувається все рідше, але навіть серед осіб старше 60 років мастурбацією займається 46% опитаних. Тому не варто вважати дрочіння формою юнацького сексу, це заняття практикують люди і старшого віку.Як перестати дрочити?

Існують різні причини для самозадоволення, але основні з них — це відсутність постійного сексуального партнера, цікавість (у підлітків), нудьга та стрес.

Організм таким чином скидає надлишок сперми, регулює гормональний фон, і робить профілактику простатиту (у чоловіків). Крім того, мастурбація найбезпечніша із всіх сексуальних практик, при ній виключена можливість зараження венеричними інфекціями.

Проте часто зустрічаються випадки, коли самозадоволення здійснюється надто часто та перетворюється на звичку. Це стає досить вагомою перешкодою в особистому житті, забирає багато сил та емоцій. Тоді приходить відчуття, що ця звичка стає згубною. Як же її позбутися і перестати дрочити?

Звичайно, найпростішим способом прийнято вважати початок повноцінного сексуального життя. Проте буває й так, що людина, яка страждає такою залежністю, має постійного партнера, але згубна звичка стає перешкодою у щасливому і успішному житті.

Поради, що допоможуть позбутися звички постійно дрочити

  • Почитайте медичні дослідження про мастурбацію. Це допоможе вам тверезо поглянути на проблему та природу цього явища. Зізнайтеся собі в тому, що ви залежні від онанізму і страждаєте від цього.
  • Позбудьтеся всіх порнографічних матеріалів, які вам доступні (порно касети і диски, фото і відео на жорсткому диску вашого комп’ютера чи смартфоні, еротичні журнали). Намагайтеся не відвідувати сайти, які містять відверті фото і банерну рекламу.
  • Не торкайтесь своїх статевих органів. Зведіть до мінімуму контакт з ними. В ідеалі це повинно бути лише при виконанні заходів особистої гігієни. Не носіть тісний одяг, що буде подразнювати статеві органи.
  • Позбудьтеся звички генерувати еротичні фантазії. Намагайтесь не думати про маструбацію, коли засинаєте або залишаєтесь на самоті. Краще почитайте книжку або подивіться фільм, що не пов’язані з сексом або еротикою.
  • Займіться спортом. Навіть невелика півгодинна прогулянка на свіжому повітрі допоможе вам заспокоїтися. Якщо у вас відсутня можливість займатися спортом, то спробуйте зайняти себе іншими фізичними заняттями: прибиранням будинку, справами у місті, роботою в садку чи на городі…
  • Займіть справою руки. Це може бути яке завгодно заняття — гра на гітарі, вишивання хрестиком, розгадування кросвордів, малювання, комп’ютерні ігри головне, щоб вам це не було нудно.
  • Побільше спілкуйтесь. Якщо ви ще не завели собі дівчину чи хлопця, то постарайтеся знайти пару. А якщо друга половинка у вас є, то зустрічайтеся з нею якомога частіше як для сексуальних відносин, так і просто для звичайного спілкування.
  • Скоротіть кількість мастурбацій для початку хоча б до одного випадку на день, після чого зробіть спробу зовсім відмовитися від цього заняття. Не соромтеся і хваліть себе за черговий «чистий» день.

Не картайте себе за «зриви». Якщо так трапилося, і ви знову зайнялися мастурбацією, то просто махніть на це рукою і продовжуйте далі виконувати ці поради. Врешті-решт «проти природи не попреш», а всі ми лише люди…

Увага: Наведені вище рекомендації можуть бути застосовані лише для так званої «звичайної» залежності від мастурбації. Проте є випадки, коли допомогти в цій проблемі можуть лише спеціалісти.

AnsWiki
Коментарі: 0
  1. Лилия Шевченко

    Я не могу кончить во время секса.От мастурбации за 2 минуты.И парень возмущён .Проблема у моих парнях или во мне.Парня было 2.С одним вместе девственности лишились,а другой достаточно опытный.
    Я мастурбирую каждый день.Как кончить во время секса?

  2. мак

    Може, коли ти мастурбуєш, то твої фантазії більш збуджуючі? А коли з хлопцем, то не можеш розслабитися?

Додати коментар